Cihanbeyli meydanı, ilçenin çehresini değiştirecek

Cihanbeyli meydanı, ilçenin çehresini değiştirecek
 Editör
Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, bugüne ortaya koydukları tarihi hizmetleri taçlandıracakları meydan projesinde sona yaklaştıklarını açıkladı

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, bugüne ortaya koydukları tarihi hizmetleri taçlandıracakları meydan projesinde sona yaklaştıklarını duyurdu. Kale “Cihanbeyli yeni dönemde muhteşem meydanıyla söz edilecek. Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir eser olacak” dedi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, yapımında son noktaya gelinen meydan projesiyle ilgili bilgi verdi.

Başkan Kale, ''Yıllardır yıllık bütçelerin çok büyük bir bölümlerini yatırımlara ayırarak bu konuda en başarılı belediyeler arasında yer aldık ,her bölgede büyük eserlerle adeta ikinci kuruluş vaktini yaşayan Cihanbeyli’deki faaliyetleri meydan projesiyle taçlandıracağız'' dedi.

meydan-1.jpg

Çalışmalarda artık sona yaklaştıklarını anlatan Başkan Kale, “İçerisinde sosyal yaşamı destekleyecek yeni üniteler, amfi tiyatro, katlı otopark, toplanma kapsamı, kafeterya, seyir terasları, ticari bölgeler, saat kulesi, millet kıraathanesi, merkez camii restorasyonu, şadırvan, şelale ve rekreasyon alanlarının yer aldığı meydan projemiz Cihanbeyli’ye yeni bir vizyon kazandıracak. İlçemiz yeni dönemde meydanıyla anılacak. Türkiye Yüzyılı’na yakışan bir eser olacak.” dedi.

Yeni otogar, öğretmenevi, kamyon garajı ve galericiler sitesi inşaatlarının da hızla devam ettiğini anlatan Kale, “Cihanbeyli’yi geleceğe en güzel şekilde hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.