Cikalleshi Türkçe konuştu: Savaşacağız

Cikalleshi Türkçe konuştu: Savaşacağız
Sivasspor karşısında galibiyeti getiren gole imza koyan Arnavut oyuncu Türkçe konuştu:

Süper Lig’in 1. haftasında sahasında DG Sivasspor’u 1-0 mağlup eden İH Konyaspor’da galibiyet golünü getiren Sokol Cikalleshi sezona golle başladı. Hazırlık maçlarında attığı gollerle lige hazır olduğunun mesajını veren Arnavut golcü, 83. dakikada Sivasspor’da, Caner Osmanpaşa hatasını affetmedi ve takımına 3 puanı getiren gole imza attı.

DUYGULARINI TÜRKÇE ANLATTI

Maç sonunda yayıncı kuruluş beınsports'a Türkçe açıklama yapan deneyimli forvet, “Bugün zor bir maç oldu. Çünkü Sivas çok güçlü bir takım. Bizim burada hedefimiz galibiyetti. Sahada her şeyi verdik. Ben gol attım kazandık çok mutluyum Lig uzun bir maraton ama böyle galibiyetle başladığı zaman çok güzel oluyor” dedi.

'SAVAŞACAĞIZ'

Geçen sezondan daha iyi bir yerde bitirmek için savacaklarını söyleyen Cikalleshi, “Bu sezon zor sezon olacak. Tüm takımlar çok iyi. Ama biz geçen sezondan daha iyi olmak zorundayız. Bunun için çalışıyoruz. Savaşacağız. İnşallah bu sezon daha iyi olacağız ve ligi iyi bir yerde bitireceğiz” ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.