Classi İnteriors Mağazası açıldı

Classi İnteriors  Mağazası açıldı
Tezcan Limitet Şirketi tarafından Konya’ya Classi İnteriors mağazası açıldı.

Evini yenilemek isteyenler ve yeni evlenecek olanlar için koltuk takımları, yemek odaları, yatak odası, TV ünitesi, genç odası, mutfak ürünleri, bahçe ve balkon düzenlemesi gibi birçok ürüne ev sahipliği yapan Classi Interiors, Konya’da Şehir Caddesi istikameti üzerinde yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Classi İnteriors açılış törenine Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Konya Mobilyacılar, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Mehmet Hilmi Kağnıcı katılım sağladı.

Yüzlerce ürünün mağazada yer aldığı Classi Interiors’da her zevke özel ve son moda ev eşyaları, ziyaretçiler tarafından beğenildi.

37 YILLIK TECRÜBE

Tezcan Limitet Şirketi olarak ticari hayatta 37’nci senesinde olduklarını ve şirket olarak Classi, Yatsan, Casa gibi istihdam yaratan markaların ürünlerini son kullanıcılara ulaştırmakta köprü görevi gördüklerini söyleyen Classi İnteriors Mağaza yetkilisi Yasin Tezcan, “Hemşerilerimizin bu ürünlere en üst hizmet kalitesiyle ulaşması için gayret ediyoruz. Bugün de burada sizlerin gönülden amin diyeceği dualarla yeni bir rızık kapısı açılması için toplanmış bulunuyoruz” dedi. Meramın hem bölgeleri hem de büyüdükleri mahalle olduklarını söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bu bölgede sektörel bir yapılaşma var. Düğün sektörüyle alakalı gruplaşmalar oluştu. Müşteri ve iş için güzel bir şey. Zor zamanların olduğu bir dönem olunca yapılan iş, çok kıymetli oluyor” şeklinde konuştu.

classi-1.jpg

Konya’da hem ticari yönden hem de sanayi yönünden çok ciddi faaliyetler icra edildiğini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Hem üretimler yapılıyor hem de ticari anlamda işler yapılıyor. Konya’mızın gelişmesinde ve ilerlemesinde katkısı olan değerli haziruna teşekkür etmek istiyorum. Çünkü değerli katkılar sunuyorlar. Taşın altına ellerini değil tüm gövdelerini koyuyorlar” ifadelerini kullandı. (Pakize Yiğiter)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.