Çocuklarda Düşünme Becerileri Konferansı düzenlendi

Çocuklarda Düşünme Becerileri Konferansı düzenlendi
Konya İnsan Mektebi kapsamında geliştirilen proje çerçevesinde Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda konferans gerçekleştirildi.

Konya İnsan Mektebi kapsamında geliştirilen Çocukluk Mesleği Projesi çerçevesinde düzenlenen ve TOOB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Yapay Zekâ Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Anooshirvan Miandji’nin konuşmacı olduğu “Çocuklarda Düşünme Becerileri” başlıklı konferans, Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonu’nda gerçekleştirildi.

cocuklarda-1.jpg

Konferanstan önce selamlama konuşması yapan Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Konya İnsan Mektebi kapsamında düzenlenen yüz yüze bir eğitim vesilesi ile bir araya geliyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çocukluk Mesleği Projesi hakkında kısaca bilgi vererek çocuklarımızda düşünme becerilerinin geliştirilmesinin önemine değindi. Konuşmacı Dr. Anooshirvan Miandji’ye ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

cocuklarda-3.jpg

Daha sonra düşünme kavramı ve çocuklarda düşünme becerilerinin geliştirilmesi üzerine Dr. Anooshirvan Miandji tarafından bir konuşma gerçekleştirildi.

Konferansa İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün yanı sıra eğitim yöneticileri ve Konya’nın farklı okullarında görev yapan öğretmenler katıldı.

cocuklarda-4.jpg

cocuklarda-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.