Çocukların sevgilisi Emiray suyun kıymetini anlattı

Çocukların sevgilisi Emiray suyun kıymetini anlattı
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteğiyle ilk ve ortaokullarda okuyan öğrencilere online eğitimlerde Büyükşehir tarafından ..

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de desteğiyle ilk ve ortaokullarda okuyan öğrencilere online eğitimlerde Büyükşehir tarafından hazırlanan “Emiray: Su Kıyameti” animasyon filmini izlettirdi. Öğrencileri keyifle izlerken aynı zamanda su tasarrufuna yönlendiren “Emiray: Su Kıyameti” animasyon filmi,  sabah saat 09.00 ile öğlen saat 14.30 olmak üzere iki seansta yayınlandı. Toplam süresi 14 dakika olan animasyon filminin başkarakteri Emiray, arkadaşı Fatma ile zamanda bir yolculuk yaparak suyu tükenen Konya’nın kaosla başbaşa kaldığını distopyatik bir dille anlatıyor.  Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın sunumuyla başlayan animasyon filminde Başkan Altay, “Su olmadan yaşamın ne kadar zor olduğunu hep birlikte anlamış olacağız. Bu konuda sizlerden büyük destek bekliyorum. Hepinizi sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum, Allah’a emanet olun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.