Cuma buluşmaları devam ediyor

Cuma buluşmaları devam ediyor
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Bosna Hersek Mahallesi İbrahim Hakkı Konyalı Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında Bosna Hersek Mahallesi İbrahim Hakkı Konyalı Camii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Pekyatırmacı’ya programda AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Selçuklu Belediye Meclis Üyeleri, Selçuklu Belediye Başkan Yardımcıları ve Bosna Hersek Mahalle Muhtarı Sait Tepe de eşlik etti. Pekyatırmacı, "İnsanımızın yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe hedefiyle çıktığımız bu yolda belediyecilik hizmetlerini yediden yetmişe bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak yapıyoruz." dedi. Selçuklu’da Cuma Buluşmalarının güzel bir gelenek haline geldiğini belirten AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.