Cuma Buluşmalarında birlikte vatandaşlarla bir araya geldiler

Cuma Buluşmalarında birlikte vatandaşlarla bir araya geldiler
Karatay ve Selçuklu Belediyelerinde bir gelenek haline gelen "Cuma Buluşmaları"nda başkanlar Aykent Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla bir araya geldiler.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay’da Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Aykent Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Aykent Camii’ndeki Cuma Namazı’nın ardından bölge esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkanlar Hasan Kılca ile Ahmet Pekyatırmacı’ya; AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Teşkilat Mensupları, Karatay Belediyesi ve Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri, Karatay ile Selçuklu Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.

kilca-1.jpg

"KARATAY’I HEP BİRLİKTE GELECEĞE HAZIRLIYORUZ"

Cuma Günleri’ni toplumsal birlik ve beraberlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı günler olarak niteleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Bu günün feyiz ve bereketine ortak olmak amacıyla her hafta ilçemizin farklı mahallerinde hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Bu buluşmaları ilçemizin çok güzel bir geleneği olarak görüyoruz. Yine Cuma Buluşmalarımız, aynı zamanda belediyemizin hizmet planlamasına da önemli katkı sağlıyor. Hemşehrilerimiz, bu buluşmalar vesilesiyle bizlere istek, öneri ve görüşlerini dile getirerek belediye imkânlarımız dâhilinde bunları hayata geçirmenin gayreti içerisinde oluyoruz” ifadelerini kullandı.

kilca-2.jpg

"CUMA BULUŞMALARIMIZI ÖNEMSİYORUZ"

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da Cuma Buluşmaları’na büyük önem verdiklerini ifade ederek şunları aktardı; “Bu hafta Karatay ilçemizdeyiz. Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca ile birlikte Aykent’te faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarımızla buluştuk. Cuma Günü’nün feyiz ve bereketini hemşehrilerimizle bir kez daha yaşamış olduk. Her an hemşehrilerimizle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

kilca-3.jpg

kilca-4.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.