Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu düzenlendi

Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu düzenlendi
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Valilik tarafından Selçuk Üniversitesi Keykubat Köşkü’nde düzenlenen resepsiyon yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, Valilik tarafından Selçuk Üniversitesi Keykubat Köşkü’nde resepsiyon düzenlendi. Programın ev sahipliğini yapan Vali Cüneyit Orhan Toprak ve eşi Funda Toprak misafirleri kapıda karşıladı. Programa; Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Fidan Yüksel ile eşi, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.  Vali Cüneyit Orhan Toprak günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı açıklamada düzenlenen gösterilerin büyük bir coşku ile icra edildiğini ifade ederek, gösterilerin adeta göz yaşartıcı nitelikte olduğunu belirtti. Gençlerin Cumhuriyete sahip çıkması vurgusunu yapan Vali Toprak, “Gözümüz daima daha ileri de daha yüksekte. Bu milli şuurla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır ve evlatlarımız Cumhuriyetimize sahip çıkacaktır. Bu uğurda şehitlerimizi, vatandaşlarımızı, gazilerimizi şükranla anıyorum. Görevde olan arkadaşlarımıza selamlarımı iletiyorum. Cumhuriyet bayramınızı tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi. (Ayşegül Ertul)

 

dsc_1139.jpg

dsc_1146.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.