Çumra'da halk ekmek satış noktaları hizmete giriyor

Çumra'da halk ekmek satış noktaları hizmete giriyor
Çumra Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve kaliteli ekmeğe uygun fiyatlarla ulaşmalarını sağlamak amacıyla halk ekmek satış noktaları açıyor

Çumra Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve kaliteli ekmeğe uygun fiyatlarla ulaşmalarını sağlamak amacıyla halk ekmek satış noktaları açıyor.

AA'nın haberine göre: Çumra Altınpark ve Bardakçı İş Merkezi'nde yer alacak halk ekmek satış noktaları, 6 Ağustos Salı günü, 08:00 - 12:00 arası ekmek satışına başlayacak.

EKMEKLER 7 LİRADAN SATIŞA SUNULACAK

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, "Sosyal belediyecilik anlayışıyla, herkesin temel gıda ihtiyacı ekmeği uygun fiyatla alabilmesine yardımcı olmak amacıyla bu projeyi hayata geçirdik. Kaliteli ve ucuz ekmeği vatandaşımızın sofralarında buluşturacağız. Çumra halk ekmek, ilçemize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.