DAVUTOĞLU:”…. kendisini antrenör zannedip ortalıkta dolaşıyor….”

DAVUTOĞLU:”…. kendisini antrenör zannedip ortalıkta dolaşıyor….”
AK PARTİ Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, grup toplantısında yaptığı konuşmada net ve sert ifadelerle AK PARTİ ile CHP ve MHP’ nin farkını ortaya koydu.

AK PARTİ HER TÜRLÜ ZULME ve YANLIŞA AYAKTA DURMA VİCDANIDIR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Dersim konusunda net bir tavır sergilediğini, 'devlet adını da işlenmiş olursa olsun yapılan her türlü zulme karşıyız" dediğini, Başbakan olarak bu olaylar dolayısıyla özür dilediğini vurgulayan Davutoğlu, CHP ve MHP'den, bu çerçevede son günlerde karşı bir tavır alışın sözkonusu olduğunu bildirdi.

Davutoğlu, CHP'nin Dersim konusunda hala bir açıklamada bulunmadığını ifade ederek, "Neden bulunamadı biliyor musunuz? Çünkü korkuyor, elindeki adalet terazisi ile partisinin yapısı uygun değil. 'Dersimi eleştirirsem ulusalcılar kopar, parti bölünür' diye korkuyor. Ama AK Parti böyle bir şeyden korkmaz. Çünkü AK Parti'nin ortak vicdanı her türlü zulme ve yanlışa karşı ayakta durma vicdanıdır"

 

KILIÇDAROĞLU KENDİSİNİ ANTRENÖR ZANNEDİP ORTALIKTA DOLAŞIYOR

Ama Kılıçdaroğlu sesini yükseltemez, çünkü yarası var ve arkasına güvenemiyor. Son bir hafta 10 gün içinde, bir milletvekili ağır ithamlarla istifa etti. başka bir milletvekili ihraç talebiyle disipline sevkedildi, üçüncü milletvekili de 'Kılıçdaroğlu istifa etsin' diye çağrıda bulunuyor. Şöyle bir takım düşünün; herkes ayağına topu almış kendi oyununu oynuyor, birisi de kendisini antrenör zannedip ortalıkta dolaşıyor. Her gün bir açıklamasıyla birini memnun etmeye çalışıyor, Bakıyor ulusalcılar rahatsız oldu, bir açıklama yapıyor, öbürkülerini kırıyor; öbürküler rahatsız oluyor, bir açıklama yapıyor onları kırıyor. Bu CHP'nin bir türlü iki yakası bir araya gelemedi, gelemez. Çünkü, milletin gönlü ile buluşamayanların yakası bir araya gelemez.

 

DEVLET BAHÇELİ’ ye ZOR SORULARI SIRALADI

Ulucanlar'da onurla idam sehpasına giden İskilipli Atıf Efendi'ye yapılan zulüm devlet adına yapılmışsa doğrudur diyebilecek mi? Ya da kendisini tekbirle karşılayan ülkücü gençlere, 'tek parti döneminde bu tekbir yasaktı, bu tekbir sebebiyle, sadece Allahuekber dediği için, ezanı Muhammedi aslına uygun okuduğu için ne çileler çeken o Anadolu insanına dönüp, 'o çileler devlete karşı görülen bir eylem olduğu için çekilmesi müstahak çileler diyebilecek mi? 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.