Davutoğlu Tarım ve Ekonomi Ekibi ile birlikte Konya’ya geliyor

Davutoğlu Tarım ve Ekonomi  Ekibi ile birlikte Konya’ya geliyor
Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, 7 Mart Pazartesi günü Konya’ya geliyor.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, tarım ve ekonomi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunmak için 7 Mart Pazartesi günü Konya’ya geliyor.

İki günlük bir program için Konya’ya gelecek olan Ahmet Davutoğlu, tarım ve ekonomi ekibi ile bir otelde basınla buluşup önemli açıklamalarda bulunacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Konya İl Başkanı Hasan Ekici şunları söyledi: "Genel Başkanımız, hemşehrimiz Ahmet Davutoğlu, her fırsatta şehrimize gelerek vatandaşlarımızın ve şehrimizin sıkıntılarını gündeme getirmeye devam ediyor. Bu vesile ile 7 Mart Pazartesi günü şehrimizde olacak olan Genel Başkanımız öncelikle tarım ve ekonomi ekibi ile birlikte Dedeman Otel’de basınımızın değerli temsilcileri ile bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulunacak.

Basın buluşmasının ardından ilçelerimizde ve şehrimizde iki gün boyunca ziyaret ve açılışlarda bulunacak olan Genel Başkanımız 8 Mart akşamı Konya’dan ayrılacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.