DAVUTOĞLU'NDAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

DAVUTOĞLU'NDAN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE
Başbakan, sanayi bölgesindeki işçiler için dev bir uydu kent kurulacağını, Küçük Sanayi Sitesi ile Organize Sanayi Bölge arasına 25 kilometrelik raylı sistem yapılacağını ve Gaziantep'in İskenderun Limanı'na doğrudan bağlanacağını açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, işçiler ve STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda konuştu.

Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Sosyal devlet ve sosyal adalet ilkelerinin yılmaz savunucusu olduk. AK Parti hayal edilenleri yapılabilir yaptı. Belli bir kesimin tatlı kazançlarını kestik. O nedenle kumpas üstüne kumpas kurdular. Onlar bildiğini yapsınlar, biz halkın hakkın yolundan yürümeye devam edecek, bu yoldan asla dönmeyeceğiz.

Emeğe saygı duymayanların sosyal adaleti hayata geçirmesi mümkün değildir. Popülist uygulamalardan kaçındık. Ülkenin kaynaklarını en doğru şekilde kalkınmaya kanalize ettik. Yapısal pek çok değişikliğe imza attık.

Hain kumpaslara karşı verilecek en iyi cevap seçim sandığından çıkacak sonuç olacaktır.

Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız.

Organize Sanayi Bölgesi'yle çevresinde çalışan işçilerimiz için bu bölgenin hemen arkasında dev bir uydu kent kuruyoruz.

Küçük Sanayi Sitesi'yle Organize Sanayi Bölgesi arasına 25 kilometrelik raylı sistem yapıyoruz. Çalışmalarımız başladı. İnşallah Amanos Dağları'nı delip, Gaziantep'i İskenderun Limanı'na doğrudan bağlayacağız Allah'ın izniyle.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.