Değişim için en iyi seçim: Ünüvar Konsept

Değişim için en iyi seçim: Ünüvar Konsept
1988 yılında mobilya sektörüyle faaliyet gösteren Ünüvar Konsept, geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiği üretim fabrikasıyla birlikte toplam 4 mağazasıyla faaliyetlerine devam ediyor.

1988 yılında mobilya sektörüyle faaliyet gösteren Ünüvar Konsept, geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirdiği üretim fabrikasıyla birlikte toplam 4 mağazasıyla faaliyetlerine devam ediyor. Ünüvar Konsept’te eve dair her şeyin bulunduğunu belirten Mustafa Ünüvar, “İstenilen modeli istenilen ölçüde üreterek standart kalıpları yıkıyoruz” dedi.

Bedir Mahallesi’nde yer alan 3 mağazası ile halı, mobilya, beyaz eşya, avize ve ev tekstil gibi birçok ürünle faaliyetlerine devam eden Ünüvar Konsept, üretim fabrikasının da yer aldığı 4 mağazasını da açarak faaliyetlerine devam ediyor. Ünüvar Konsept hakkında bilgi veren firma sahibi Ünüvar Konsept Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Ünüvar, “Mobilya sektörüne 1988’de başladık. 10 yıl kadar üretim yaptık. 10 yılın ardından mağazalaştık. 3 kardeşimle beraber mağazalaşmaya devam ediyoruz. İlk mağazamız Sille Yolu’ndaydı. Oradan sonra Bedir Mahallesi’ne geldik. Bedir Mahallesi’nde şu anda 3 tane mağazamız var. Mağazamızda bir eve ne lazımsa her şey var. Halı, mobilya, beyaz eşya, züccaciye, perde gibi ürünlerin hepsiyle hizmet veriyoruz. Bedir Mahallesi’ndeki mağazamız 2 bin metrekare. Daha sonra üretim yerimiz olan fabrika bölümümüze geçtik. Orada da 10 bin metrekare yerimiz var. Orada üretim yapıyoruz. Aynı zamanda teşhir mağazamız var” diye konuştu.

dsc-0265.jpg

İSTENİLEN ÖLÇÜDE YAPILACAK

Dünya üzerinde yaşanan ekonomi kriz etkilerini en aza indirgemek adına ürettikleri mobilyaları fabrikada da satacaklarını aktaran Ünüvar, “Fabrika satışımız ile herhangi bir aracıyı araya koymadan hem kaliteli hem de uygun fiyatlı şekilde sizlerle buluşturacağız. Ünüvar Konsept’in en önemli özelliği ise istediğiniz modeli, istediğiniz ölçüde yapabileceğiniz ve evinizde kullanabileceğiniz bir marka olması. Halısından mobilyasına beyaz eşyasından perdesine avizesinden ev tekstiline ve züccaciye ürünlerine varıncaya kadar her türlü ev ürünlerini mağazalarımızda bulabileceksiniz” şeklinde konuştu.

dsc-0257.jpg

HİZMET NOKTASINDA HASSASIZ

Mobilya bölümünde internette de faaliyet gösterdiklerine değinen Ünüvar, “Hepsi Burada, Trendyol, Çiçek Sepeti gibi üyeliklerimiz var. Onun haricinde kendimiz yatak odası, yemek odası, genç odası ve baza üretiyoruz. Konya’mızın tanınmış firması Rengarenk’i satın almış bulunmaktayız. Faaliyet alanımızı genişleterek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca bizde öncelik müşteri memnuniyetidir. Hedef kitlelerimizi daha iyi seçmeye çalışıyoruz. Birinci sınıf işçilik ve birinci sınıf hammadde kullanarak uzun ömür garantisi veriyoruz. Ünüvar’ı Ünüvar yapan da bu. Hizmet noktasında çok hassasız. Emin adımlarla yol kat ediyoruz. 2 kardeşimle ve 40 çalışma arkadaşımla yola devam ediyorum” dedi.

dsc-0258.jpg

A’DAN Z’YE HER ÜRÜN VAR

Beyaz eşya bölümünde büyük markalarla çalıştıklarını kaydeden Ünüvar, “Arçelik, Vestel, Profilo, Altus, Beko gibi markalar, perde de Brillant ve Taç, mobilyada İnegöl portföyümüzde mevcut. Evlilik hazırlığında olan ya da evinin mobilyasını değiştirmek isteyen bir aile A’dan Z’ye halısından mobilyasına beyaz eşyasından yatak odasına her şeyi A kalite bizden tedarik edebilir. Düğün paketlerimiz de yeni evlenecek çiftlerimiz için mevcut. Tabi ekonomik koşullardan dolayı biraz tedarik sıkıntıları olabiliyor. Elimizden geldiği kadar kaliteli ve hesaplı ürün satmaya çalışıyoruz. Bizim bir sloganımız var değişim için en iyi seçim” ifadelerini kullandı.

dsc-0267.jpg

ÖZENLE ÇALIŞIYORUZ

Ünüvar Konsept olarak ilerleyen süreçteki hedeflerinden bahseden Ünüvar, “Marka olmak için elimizden geleni yapacağız. Ünüvar Konsept artık belli bir noktaya geldi. Doğru yolda güzel hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Bizim amacımız az karla çok iş yapalım. Şu an zaten bu düşünceden tüketicimiz kazanıyor. Mobilya sektöründe hizmet vermek çok zordur. Herkesin aldığı eşya gönlüne göre olması lazım. O yüzden özenle çalışıyoruz” diyerek sözlerine son verdi.( Mine Doruatlı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.