Denizli'deki Trafik Kazası

Denizli'deki Trafik Kazası
Çal ilçesinde 4 kişinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan Kölem de tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi

Denizli'de 4 kişinin öldüğü, 4 kişinin yaralandığı trafik kazasında ağır yaralanan Necip Kölem tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Çal ilçesinin İsabey Yazıraltı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Necip Kölem (57) tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'nde hayatını kaybetmesi üzerine ölü sayısı 5'e çıktı.

PAÜ'ye kaldırılan diğer yaralılardan Gülsüm Kölem'in yoğun bakımda tedavisi sürerken 9 yaşındaki Nuri Efe Çoşkun ile Ümmügülsüm Yeşilyuva'nın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Çal'daki akrabalarını ziyaret ettikten sonra dönüş yolunda kaza geçirdikleri öğrenilen Bülent ve Ayşe Çoşkun ile Nuri ve Necip Kölem, Güney ilçesine bağlı Hamidiye Mahallesi'nde ikindi namazına müteakip defnedilecek.

Mustafa Yeşilyuva ise öğle namazının ardından Çal ilçesi Akkent Mahallesi'nde toprağa verilecek.

- Kaza

Denizli'den Çal istikametine giden Mustafa Yeşilyuva yönetimindeki otomobil, Bülent Çoşkun yönetimindeki otomobille çarpışmış, Mustafa Yeşilyuva, Bülen ve Ayşe Çoşku ile Nuri Kölem hayatını kaybetmiş, Ümmügülsüm Yeşilyuva, Nuri Efe Çoşkun, Gülsüm ve Necip Kölem yaralanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.