Depremzede öğrencileri taşıyan otobüs Konya'ya gelirken kaza yaptı: 2 ölü, 6 yaralı

Depremzede öğrencileri taşıyan otobüs Konya'ya gelirken kaza yaptı: 2 ölü, 6 yaralı
Hatay'da depremzede üniversiteye hazırlanan öğrencileri taşıyan ve Konya'ya gelen otobüs, Adana'da otoyolda kömür yüklü tıra arkadan çarptı.

Hatay'da depremzede üniversiteye hazırlanan öğrencileri taşıyan otobüs, Adana'da otoyolda kömür yüklü tıra arkadan çarptı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Kaza, Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolunun Ceyhan istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, 07 ARD 047 plakalı otobüs Hatay'da üniversiteye hazırlanan 50 depremzede öğrenci ve 2 öğretmen ile Konya'ya yola çıktı.

aw835076-04.jpg

Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen bir tur firmasına ait 07 ARD 047 plakalı otobüs, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Kürkçüler Mahallesi mevkisinde aynı yöne giden kömür yüklü 33 P 8165 plakalı kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle öğrenci Merve Genç ile öğretmen Hanife Şahin yola savruldu. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Ekipler, otobüste bulunan öğrenci Merve Genç ile öğretmen Hanife Şahin'in hayatını kaybettiğini, kamyon sürücüsünün de aralarında olduğu 6 kişinin yaralandığını belirledi. Ölenlerin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan 6 kişi de şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

aw835076-08.jpg

KONYA'DA YURDA YERLEŞTİRLECEKLERDİ

Söz konusu otobüste bulunanların, Hatay'ın Hassa ilçesinde özel öğretim kursu bünyesinde üniversiteye hazırlanan öğrenciler ile öğretmenleri olduğu ve Konya'daki bir yurda gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi.

aw835076-02.jpg

kamyon.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.