Depremzedenin Altınekin halkına yazdığı mektup duygulandırdı

Depremzedenin Altınekin halkına yazdığı mektup duygulandırdı
Altınekin Ziraat Odası Başkanı Bekir Kağnıcıoğlu, bir depremzedenin Altınekin halkına yazdığı mesajı sosyal medyasında paylaştı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen İlki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki depremin yaralarını Konya il ve ilçe belediyeleri ile kuruluşları yaraları sarmaya devam ediyor. Altınekin Ziraat Odası da bu bağlamda depremzedelere kapılarını açtı. Altınekin Ziraat Odası Başkanı Bekir Kağnıcıoğlu, ilçe Ziraat Odası’nda misafir ettikleri depremzede aileleri Kahramanmaraş’a uğurladı. Başkan Kağnıcıoğlu, bir depremzedenin Altınekin halkına yazdığı mesajı ise sosyal medyasında paylaştı. Duygu dolu anlar yaşayan Kağnıcıoğlu, yaptığı paylaşımda; “İlçemizdeki Ziraat Odası misafirhanesinde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimizi bugün Kahramanmaraş`a uğurladık. Küçük kardeşimizin Altınekin halkına mektubu.” İfadelerine yer verdi.

“HİÇ BİRİNİZİN YÜZÜNÜ UNUTMAYACAĞIM”

Depremzede yazdığı mektupta, Sevgili Altınekin halkı, bizlere en zor zamanımızda memleketinizi açtınız. Hiç ev olmayan bir yeri ev yaptınız. Bizim için.. Hakkınızı nasıl öderiz? Hakkınızı helal edin. Burayı elleriyle temizleyen ablalarımızın ellerinden öpüyorum. Yüreğinize sağlık, emeğinize sağlık. Allah ömür verdikten sonra hep dualarımdasınız. Konya halkının iyi olduğunu bilirdim ama bu kadar olduğunu bilmiyordum. Rabbim milletimizin birliğini, beraberliğini, dirliğini bozmasın inşallah. Büyük muhtaçlık duygularımın arasında bana ve aileme gurur yaşattınız. Yaptıklarınızı, yardımlarınızı ve hiç birinizin yüzünü unutmayacağım, unutmayacağız. Herkese sizden bahsedeceğim. Umarım size bir saygısızlık rahatsızlık vermedik. Hakkınızı helal edin. Kahramanmaraş’ımız cennetten bir yer gibiydi. İnşallah yine o eski haline dönecek. O gün sizleri beklerim. Yolunuz düşerse ya da Güneydoğu’nun güzel ilini görmek isterseniz aramanız yeterli. İyi ki varsınız. “ ifadelerine yer verdi.

6db88420-bbf4-4b0d-b0f0-ef60add1a04d.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.