Derbent Kaymakamı Kaya’dan Yöntem’e ziyaret

Derbent Kaymakamı Kaya’dan Yöntem’e ziyaret
Derbent İlçe Kaymakamı Nurullah Kaya Yöntem Eğitim Kurumları Meram Yerleşkesi'ni ziyaret etti.

Derbent Kaymakamlığı ve Derbent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte yürüttüğü Derbent Eğitimi Geliştirme Projesi (DEGEP ) kapsamında, Derbent İlçe Kaymakamı Nurullah Kaya Yöntem Eğitim Kurumları Meram Yerleşkesi'ni ziyaret etti. Ziyarette verilen eğitim hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Yöntem Eğitim Kurumları Meram Yerleşkesine ziyaret eden Derbent Kaymakamı Nurullah Kaya’yı Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı ile Okul Müdürü Mehmet Tekin ağırlayarak, verdikleri eğitim hizmetleri hakkında bilgi verdiler.

derbent-1.jpg

Derbent Kaymakamı Nurullah Kaya DEGEP kapsamında Yöntem Eğitim Kurumlarını ziyaret ettiğini belirterek, “İlçemiz Derbent’te Eğitimi Geliştirme Projesi(DEGEP) kapsamında ilimizdeki okullarımızı ziyaret ediyoruz. Konya’da eğitimin kalitesinin arttırılmasında katkısı olan eğitim kurumlarımızdan birisi olan Yöntem Eğitim Kurumlarını de bu kapsamda ziyaret ettik. Bu ziyaretimizde bizlerle ilgilenen v e verdikleri eğitim hizmetleri hakkında bilgi veren Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu üyesi ve Türkçe öğretmeni Özgür Pazarcı’ya ve Okul Müdürü ve aynı zamanda Derbent’li olan eğitimci Mehmet Tekin’e teşekkür ediyorum” dedi.

derbent-3.jpg

Yöntem Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Özgür Pazarcı ve Okul Müdürü Mehmet Tekin Derbent Kaymakamı Nurullah Kaya’nın kendilerini ziyarete gelmesinden mutlu olduklarını kaydederek, “Yöntem Eğitim Kurumları olarak Derbent ilçesindeki kardeş okullarımızla işbirliğimiz sürmekte olup, eğitimin kalitesinin artırılmasın konusunda üzerimize düşeni yerine getiriyoruz. Bizi ziyaret eden Derbent Kaymakamı’mız Nurullah Kaya’ ya çok teşekkür ederiz. Ziyaretleri bizi memnun etti. Eğitim üzerine güzel bir sohbet oldu. Böyle genç yaşta ufku geniş vizyon sahibi Kaymakamlarımızın olması ve eğitime önem vermesi ülkemiz adına gurur vericidir. Yolu açık olsun başarılar dileriz” ifadelerini kullandılar.

derbent-2.jpg

Derbent Kaymakamı Nurullah Kaya Yöntem Eğitim Yerleşkesini ziyaretinde, zaman zaman öğrencilerle sohbet ederek, Yöntem Eğitim Kurumları’nda verilen eğitim hizmetlerini yerinde gördü.

derbent-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.