Derdimiz yeniden refaha erişmek

Derdimiz yeniden refaha erişmek
Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, Pusula Gazetesi’ni ziyaret etti. Güner, “Parti olarak tek gayemiz, derdimiz, ülkemizin yeniden refaha kavuşmasını sağlamak” dedi.

YENİDEN Refah Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Güner, Konya programı kapsamında beraberindeki heyetle birlikte Pusula Gazetesi’ni ziyaret etti. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay ile bir süre sohbet eden Melih Güner, Yeniden Refah Partisi’nin hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini, bu yolda da gençlerle olan bağlarının güçlü olmasıyla daha büyük adımlar atabildiklerini söyledi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın 81 ilde 500 bin yeni üye hedefi koyduğunu ve şu an toplamdaki üye sayılarının bu rakama çok yaklaştığını dile getiren Melih Güner, “Hamdolsun, şu an ülkemizin her yerinden partimize büyük bir teveccüh var. Biz bu teveccühün temelinde insanların yeni bir arayış içerisinde olduklarını ve doğru adres olarak Yeniden Refah Partisi’ni gördüklerini düşünüyoruz” dedi. Parti olarak gençleri önemsediklerini, gençlerin üzerine titrediklerini dile getiren Güner, “Partimize yeni üye olanların yaş aralığına baktığımız zaman skalanın 18-33 yaş arasında yoğunlaştığını görüyoruz. Gençlik, olaylara daha farklı bakıp, daha doğru yorumlayabiliyor. Özellikle bu seçimde ilk defa oy kullanacak olanların partimize gösterdikleri teveccüh bizleri umutlandırıyor. İnşallah gençlerimizle omuz omuza vererek ülkemizin geleceğinin inşasında aktif rol alacağız” ifadelerini kullandı.

KONYA HALA MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN KALESİ

Milli Görüş’ün çıkış noktası ve kalesinin dün Konya olduğu gibi bugün de Konya olduğunu, dışarı çıkıp Konya’yı gezdikleri zaman bunu hissedebildiklerini dile getiren Güner, “Erbakan Hocamızın burada bıraktığı iz halihazırda varlığını hissettiriyor. Biz Erbakan Hocamızın evladı Fatih Erbakan Hocamızın selamını ilettiğimizde ise bakış açısı biraz daha farklı hale geliyor. Kapılarının çalınmasından, verilen bir selamdan duydukları memnuniyetle birlikte yaşadıkları sorunları da anlatıyor ve ülkenin geleceği adına bir çözüm beklediklerini söylüyorlar. Bu anlamda da herhangi bir parti ile kol kola girmeyen partimiz, tam bir alternatif olarak görülüyor” diye konuştu. (Havva Gül Yavuz)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.