DESTAN

DESTAN
Aykut Kocaman önderliğinde tarihinin en büyük başarısına imza atan Atiker Konyaspor, destansı bir sezonu geride bıraktı

Atiker Konyaspor tarihi bir başarıya imza attı. Bundan birkaç yıl önce takımın buralara geleceği söylense belki de gülünüp geçilecek bir başarı, bugün futbolcuların ellerinde yükseliyor. Birkaç yıl öncesinde önemli bütçelerle kurulan ve bir proje takımı olarak liglerde yer alan Başakşehir karşısında alınan kupa daha da değerli bir hale geldi. 


İNANDILAR BAŞARDILAR

Çarşamba akşamı sahaya çıkarken, yüzlerinden inanmışlığı görülen Kocaman’ın öğrencilerini ne Başakşehir taraftarının çirkefliği, ne Başakşehir’in federasyondaki lobi kuvveti durdurabildi. İlk önce rakibini durduran Kocaman ve öğrencileri 120 dakikanın ardından gelen penaltı vuruşlarıyla Konya’yı büyük bir başarıyla taçlandırdı.

KOCAMAN İNANÇ

90 dakikanın ardından maç uzatmalara giderken, halka haline gelen Konyaspor’da ortaya Aykut Kocaman geçti. Sakin ve dingin haliyle tanıdığımız Kocaman, ortada oldukça heyecanlı bir konuşma yaptı. Oyuncularını tek tek omuzlarına vurarak, sahaya gönderen Kocaman karşılığını da penaltılar sonrasında aldı. 


İKİNCİ KEZ AVRUPA

Sezon boyunca eleştirilere kulağını tıkayan Kocaman ve adamları, Konya’yı sevince boğarken, kulüp tarihine yeniden adlarını yazdırdılar. Bu seviyede ilk kupasını kazanan yeşil-beyazlılar, Anadolu kulüpleri arasında ilk kez üst üste Avrupa’ya giden ilk takım oldu. Yeşil-beyazlıları bu sene de birbirinden zorlu rakipler bekliyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.