Deva İl Kongresi 27 Kasım’da

Deva İl Kongresi 27 Kasım’da
Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, Parti olarak Türkiye genelinde 80’e yakın ilde teşkilatlanma çalışmasının tamamlandığını..

Karaca: Deva partisi olarak Türkiye ve Konya genelinde büyüyoruz.

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında, Parti olarak Türkiye genelinde 80’e yakın ilde teşkilatlanma çalışmasının tamamlandığını, Konya genelinde de 13 ilçe teşkilatını kurduklarını söyleyerek; parti olarak büyüdüklerini dile getirdi.   İl başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında Konya genelinde 13 ilçe de teşkilatlarını kurduklarını, 7-8 Kasım’da 11 ilçe kongresini, 27 Kasım’da da il kongresini gerçekleştireceklerini belirten Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “Görevlendirildiğimiz tarihten bugüne il yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çalışmalarımıza hız verdik ve 13 ilçemizde teşkilatlanmalarımızı tamamlayarak kongrelerimizi yapma aşamasına geldik. 7-8 Kasım tarihlerinde 11 ilçe kongremizi tamamlayarak 27 Kasım tarihinde de il kongremizi yapmak üzere çalışmalarımızı tamamladık. Kalan ilçelerimizde de teşkilatlanma çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

ALİ BABACAN DA KATILACAK

Dr. Seyit Karaca partilerine olan ilginin gün geçtikçe arttığını dile getirerek, “Partimizin logosu su damlası içerisinde iki yapraklı filiz, sloganı ‘Türkiye’nin Deva’sı Hazır’ olan partimizin ülke genelindeki damla sayısı her geçen gün artıyor. İlçe kongrelerimiz çerçevesinde, 7 Kasım Cumartesi günü Çeltik, Yunak, Tuzlukçu, Kulu, Sarayönü, Kadınhanı, Ilgın ve Ahırlı ilçelerimizde, 8 Kasım Pazar günü de Çumra, Ereğli ve Selçuklu ilçelerimizde kongrelerimizi yapacağız. Gönlümüz coşkulu ve kalabalık kongreler yapmayı çok arzu etse de pandemi şartları nedeniyle hem gönüllülerimizin hem de görevlilerin sağlıklarına da dikkat ederek hukukî şartları yerine getirecek şekilde kongrelerimizi tamamlayacağız. İlçe kongrelerimiz tamamlandıktan sonra da 27 Kasım Cuma günü Genel Başkanımızı Sayın Ali Babacan’ı ilimizde il kongremizde ağırlayacağımız, sloganı “Konya’nın DEVA’sı Hazır” olan 1.Olağan İl Kongremizi yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.