DEVA Partisinin Yunak İlçe Kongresi Yapıldı

DEVA Partisinin Yunak İlçe Kongresi Yapıldı
DEVA Partisi'nin Yunak İlçe Kongresi yapıldı. Demokrasi ve Atılım Partisi, Yunak 1. Olağan Kongresini büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdi. Liste listenin katıldığı seçimde Osman Yıldız Başkanlığa seçildi.

DEVA Partisi Konya  kongreleri devam ediyor. Deva Partisi Yunak  Kurucu İlçe Başkanı olarak görevlendirilen Osman Yıldız  tarafından kuruluşu gerçekleştirilen Deva Partisi Yunak  İlçe Başkanlığı ilk kongresini gerçekleştirdi. Tek aday olarak 8 kişilik yönetimiyle DEVA Partisi 1. Olağan Kongresinde Başkan Adayı olan ve seçilen Osman Yıldız; ilçemizin mevcut problemlerine deva olabilmek, çiftçilerimizin, dostlarımızın, üreticilerimizin sesini daha fazla duyurabilmek için çıktığımız bu yolda elimizden geleni sonuna kadar yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.

 Deva Partisi Yunak İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen kongreye partililer pandemi tedbirleri kapsamında  salona alındı. Kongrede sosyal mesafeye ve maske kullanılmasına özen gösterildi. Demokrasi ve Atılım Partisi Yunak 1. Olağan Kongresi saygı duruşu ve istiklal  marşının okunmasıyla başladı.Delegelerin yoğun katılım gösterdiği kongrede protokol konuşmalarının  ardından oylamaya geçildi.Tek liste ile girilen seçimde ilçe başkanlığına  tüm kesimlerden büyük destek alan Osman Yıldız  seçildi.Yunak İlçe Başkanı Osman Yıldız  teşekkür konuşmasında şu ifadeleri kullandı: " Öncelikle Yunak’ımızda  partimizi temsil etme imkanına layık görüp görev tevdi ettikleri için şahsım ve yönetim kurulum adına kongre üyesi arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.Teşkilatlanma sürecinde dikkatimi çeken en önemli şey halkımızın her partiye nasip olmayacak şekilde  partimize büyük bir umut beslemiş olduğudur.Bu umudu esnafımızın maziye ilişkin anlatımlarında, genç arkadaşlarımızın gözlerinde, bazen bir ilçe başkanımızın heyecan dolu sözlerinde gördüm.Sayın parti mensubu kıymetli arkadaşlarım söz ettiğim umut ve heyecan açık bir şekilde ortaya koymaktadır ki, partimiz Türk siyasal yapısı içindeki herhangi bir parti değildir. Bir umudu temsil etmektedir. Sizlerde bu umudun hem birer parçası hemde temsilcisisiniz.Bu büyük bir gurur kaynağı olduğu gibi hiç kuşkusuz daha büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirmektedir.Teşkilat yapımızın bu sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğinden hiçbir şüphem bulunmamaktadır. Teşkilatımızın büyük bir motivasyonla azimle mevcut yüzleri binler, binleri on binler yaparak Yunak’ımızın deva bulmasına katkı sunacağına yürekten inanıyorum.

Ayrıca tüm kapıları çalarak herkesin sıkıntısını dinleyip, elimizden geldiğince her sıkıntıya deva olmaya çalışacağız” dedi. Kongereye ;  Deva Partisi Konya İl Başkanı Seyit Karaca , Başkan Yardımcısı Sefa Coşkun , İl Yönetim Kurulu Üyeleri Bayraktar Aydın , Fikret Dikkaya , Murat Gülmez , Selçuklu İlçe Başkanı Selman Uçar , İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sayı , İl özel kalem müdürü Ekrem Özdeniz , ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.Tek liste olarak gidilen kongrede delegelerin oyu ile seçilen Osman Yıldız’ın yönetimi ise şu isimlerden oluştu; Ahmet Aktaş , Hacı Mustafa Çetinkaya , Muhammet Uludağ , Süleyman Kurtoğlu , Hasan Hüseyin Koyuncu , Kazı İlerle ve Raşit Güvenoğlu yer aldı.İlçe yönetim kurulu yedek üyeleri ise , Erol Şekeroğlu , Bekir Kurtoğlu , Erdal Yıldız , İsmail Özeroğlu , Muhammed Gülmez’den oluştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.