Devlet Bahçeli: Boğaziçi'nin kapısına anarşist gruplar yuvalandı

Devlet Bahçeli: Boğaziçi'nin kapısına anarşist gruplar yuvalandı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kabe fotoğrafının yere serilmesi ile ilgili, "Bu alçak olayın faillerinin öğrencilik, eğitim, ilim ve irfan gayesiyle hiçbir bağı ve bağlantısı yoktur." ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, Kabe fotoğrafının yere serilmesi ile ilgili, "Bu alçak olayın faillerinin öğrencilik, eğitim, ilim ve irfan gayesiyle hiçbir bağı ve bağlantısı  yoktur." ifadesini kullandı.

Bahçeli, "Boğaziçi Üniversitesi'nin giriş kapısı kilitlenmişse, bunun nedeni terör örgütlerinin eylem ve manevra alanını daraltmak içindir." açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.