Dilmen'den çok konuşulacak iddia!

Dilmen'den çok konuşulacak iddia!
Rıdvan Dilmen Milli Futbolcular hakkında şok bir iddiayı ortaya attı.

Ünlü spor yorumcusu Dilmen, Milli Takım'ın masaya yatırıldığı programda Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak konusunda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
''60 YAŞINDA ADAMIN MR'INI YOLLAMAYACAK''
 
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in sorunu çözebileceğini söyleyen Rıdvan Dilmen''Bu oyuncuları Fatih Hoca, Milli Takım'a aldığı halde gelmediler. Hoca, sorunu çözer ama oyuncular da çakma MR göndermeyecek, 60 yaşında adamın MR'ını yollamayacak. Futbol Federasyonu doktorları diyor ki, bu MR oyuncuların değil. Sporcu ayağı değil bu diyorlar. Birinci ağızlardan söylüyorum ben. Bu çocukları biz de kazanmak isteriz ama olaylardan, kavgalardan sonra madalyonun bu yönüne de bakmak lazım. Çağırılmalarına rağmen 'sakatız' deyip gelmediler. Salı oynayamayıp pazar oynayamayacak sakatlıklar vardır amasahte MR olmaz. Ciddi bir mesele bu. Bana bunu resmi kişiler söyledi. Basın toplantısı yapılıp bunların açıklanması lazım''  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.