Diltaş’ın gurur gecesi

Diltaş’ın gurur gecesi
Diltaş Eğitim Kurumları, akademik ve sportif başarıların yer aldığı bir ödül gecesi düzenledi.

“Eğitimde Önder” sloganıyla 42 yılı geride bırakan Diltaş Eğitim Kurumları, akademik ve sportif başarıların yer aldığı bir ödül gecesi düzenledi. 20. Diltaş Başarı Ödülleri’ne veliler yoğun ilgi gösterdi. Yıl içerisinde yapılan okul, il ve ülke genelindeki sınavlarda dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı. Sportif başarılarla birlikte 514 öğrenciye plaket verildi.

Törende Diltaş Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Fatma Yasemin Ketenci, şöyle konuştu: “Bu yıl Diltaş Başarı Ödülleri’nin yirmincisini düzenliyoruz. İki yıl aradan sonra şükürler olsun yeniden bir aradayız.

Diltaş Eğitim Kurumları, her yıl olduğu gibi bu yıl da Liselere Giriş Sınavı’na ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na damga vuracaktır. Allah’ın izniyle sınavlarda bu yıl Türkiye dereceleri hedeflemekteyiz. YKS’ye girecek öğrencilerimizin yüzde ellisinin ilk üç tercihinden birine yerleşeceğini umuyoruz.

Diltaş, sportif başarı alanında adeta destan yazdı. Takımlarımız Konya birinciliği ile yetinmedi. İki takımımız Türkiye’de ilk üçte yer aldı. Dört takımımız Türkiye yarı finallerine yükseldi. Takım sporlarında ve bireyselde 180 öğrencimizle başarıdan başarıya koştuk.

diltasin-1.jpg

diltasin-6.jpg

Diltaş, sizlerin teveccühüyle Konya’nın en çok tercih edilen özel okulu konumundadır. Önümüzdeki sene 2800’ün üzerinde bir mevcuda ulaşacağız. Sorumluluğumuzun arttığının bilincindeyiz.

Amacımız, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş yolda kararlılıkla yürüyen Cumhuriyet’in aydınlık yüzlerini en iyi şekilde yarınlara hazırlamaktır. İnancımız odur ki yetiştirdiğimiz Diltaşlılar dünyanın her yerinde geleceğe damgasını vuracaktır.

diltasin-2.jpg

diltasin-8.jpg

Bu başarılarda emeği geçen Diltaş ailesinin bütün fertlerine teşekkür ediyorum.”

Gecede Diltaşlı öğrenciler Koro ve Çello Grubu Konseri düzenledi ayrıca minik öğrencilerin Modern Dans Gösterisi beğeni topladı. Öğrencilerin çizimleriyle hazırlanan Görsel Sanatlar Sergisi, veliler tarafından ilgiyle karşılandı.

diltasin-9.jpg

diltasin-10.jpg

diltasin-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.