Diriliş Ertuğrul 75.Bölüm Fragmanı: Vasilius Hain Planı

Aslıhan’a karşı ilgisi olan Sadettin Köpek, Ural’ın da desteğiyle Candar Bey’den Aslıhan’ı ister. Aslıhan'ın istenmesine Candar Bey ne diyecektir? Önceki bölümlerde babasına itaat sözü veren Aslıhan, Saadettin Köpek ile evliliğe olumlu bakacak mı? Bu konu

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 75. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Her türlü oyuna karşı mücadele veren, kurulan tuzakları bozan ve sonunda tekfurun kızını kurtararak kaleden sağ çıkmayı başaran Ertuğrul Bey ve alpları Tekfur’la dostluk ilişkisi kuracaklardır. Fakat hain emelleriyle bu oyunu bozmak isteyen Vasilius türlü oyunlar peşindedir. Şimdiki oyunu Ertuğrul’un hanında Tekfur’u öldürtmektir. Bu şekilde Ertuğrul’u zor durumda bırakarak ve Türklerle Bizans arasında büyük ve kanlı bir savaş başlatmaktır. Vasilius bu planında başarıya ulaşacak mıdır?
Aslıhan’a karşı ilgisi olan Sadettin Köpek, Ural’ın da desteğiyle Candar Bey’den Aslıhan’ı ister. Aslıhan'ın istenmesine Candar Bey ne diyecektir? Önceki bölümlerde babasına itaat sözü veren Aslıhan, Saadettin Köpek ile evliliğe olumlu bakacak mı? Bu konulara Aliyar’ın tavrı nasıl olacak?

Çolpan’la bir olup, Toktamış Bey’i öldüren Aybüke, Kutluca tarafından sorguya çekilmiştir, bu durumu Çolpan duyar ve Çolpan hemen harekete geçerek Aybüke’yi öldürmüştür. Çavdar Obasında artan kirli işlerden aşırı rahatsız olan Kutluca nasıl bir tavır takınacaktır? Bu ölümün bir cinayet olduğunu ortaya çıkacak mı? Cinayet olduğu ortaya çıkarsa, nasıl bir tutum içinde olacaktır?

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar