Diriliş Ertuğrul bu hafta neden yayınlanmadı?

Diriliş Ertuğrul bu hafta neden yayınlanmadı?
TRT ekranlarının sevilen ve en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. Dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Diriliş Ertuğrul 72. bölümünün neden yayınlanmadığı haberimizin detaylarında.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 72. BÖLÜMÜ NEDEN YAYINLANMAYACAK?

Ekranların iddialı yapımlarından biri olan Diriliş Ertuğrul'un 72. bölümü bu hafta yayınlanmıyor. Yayınlanmama sebebi reklam nedeniyle ekrana gelmeyecek. 2017 yılında reklam fiyatlarının yeniden belirlenmesi ve kanal yöneticileriyle reklam verenler arasında anlaşmalar yapılmasından dolayı, Diriliş Ertuğrul gibi izlenen ve pahalı yapımlar ekrana gelmiyor.

Bunların en başında ise TRT'nin en çok izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul geliyor. Dizinin önümüzdeki hafta çarşamba günü seyirci ile buluşması bekleniyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDEN NELER YAŞANDI?

Yakın tehlikelere ve tehditlere karşı güçlerini birleştirmeleri gerektiği düşüncesiyle Candar Bey, Ertuğrul Bey’e kızıyla evlenmesi teklifinde bulunmuştu. Beklemediği bir teklifle karşılaşan Ertuğrul Bey, şimdi Candar Bey’le Halime arasında kalmıştı. Bir tarafta obanın geleceği diğer tarafta canından çok sevdiği Halime arasında kalan Ertuğrul Bey'in ne yapacağı merakla bekleniyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 71. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.