Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu:

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu:
"Herkes kendi partisinin kazanması için, adaylarının kazanması için gayret sarfedebilir ama seçim bittikten sonra hizmet başlar. Bu anlayış olduğu sürece huzur olur hem de hizmetin bereketi olur"- "Turizm sezonunda bazı sıkıntılar var, o nedenle Alanya'yı

ANTALYA (AA) - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, hizmetin partisi ve ideolojisinin olmadığını belirterek, "Herkes kendi partisinin kazanması için, adaylarının kazanması için gayret sarfedebilir ama seçim bittikten sonra hizmet başlar. Bu anlayış olduğu sürece huzur olur hem de hizmetin bereketi olur" dedi.

Antalya'da temaslarını sürdüren Çavuşoğlu, hayırseverlerle Alanya Belediyesi tarafından alınan 19 iş makinesinin hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Burada konuşan Çavuşoğlu, birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamından duyduğu memnuniyeti belirterek, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in Alanya'nın her bölgesine hizmet ettiğini söyledi.

Turizm sezonunda bazı sıkıntıların yaşandığını bu nedenle de Alanya'yı daha iyi tanıtmak gerektiğini anlatan Çavuşoğlu, bu konuda da belediye başkanı ve ilgililerin gayret gösterdiğini kaydetti.

Bir taraftan ay yıldızlı bayrağı dünyanın her tarafında dalgalandırmaya çalışırken Alanya'ya da ellerinden geldiğince hizmet ettiklerini vurgulayan Çavuşoğlu, her gelişlerinde kaymakam, belediye başkanı, kurum müdürleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla Alanya'nın sorunlarını, isteklerini ve geleceğe yönelik vizyonunu konuştuklarını söyledi.

- "Seçim bittikten sonra hizmet başlar"

Çavuşoğlu, Alanya'yı daha ileriye götürmek, daha fazla hizmeti sunabilmek için çalıştıklarına vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Alanya'daki bu birlik ve beraberlik sayesinde, gerçekten seçimden seçime siyaset yapabiliriz. Herkes kendi partisinin kazanması için, adaylarının kazanması için gayret sarfedebilir ama seçim bittikten sonra hizmet başlar. Bu anlayış olduğu sürece huzur olur hem de hizmetin bereketi olur. Ama hizmet etmek için sadece bunlar yetmez. Altyapınızın uygun olması kadrolarınızın olması lazım. Araç ve tesisat bakımından da eksikliğin olmaması lazım. İşte bugün belediyemize kazandırılan yeni makinelerin ve araçların duasını yapıyoruz, 103 araç olmuş."

Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesinin de Alanya'daki araç parkı dahil asfalt ve diğer hizmetler için gerekli eksikliklerini giderdiğini belirterek, "Geçen hafta iki CHP'li belediye başkanını aradım ve onlara 'Turizm sezonu yaklaşırken çöp aracı başta olmak üzere, itfaiye ve bazı araçlar konusunda eksiklikler var mı, yok mu?' diye sordum ki Çevre ve Şehircilik Bakanlığından araç gönderebilelim. Bunları niçin yapıyoruz? Niçin bunları anlatıyoruz. Söylemek istediğim şu, hizmetin partisi olmaz ideolojisi olmaz" ifadelerini kullandı.

Hangi partiden olursa olsun, memlekete hizmet etmenin makbul olduğuna dikkati çeken Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Yücel ile uyum içinde, ağabey kardeş gibi olduklarını söyledi.

Konuşmasının ardından Çavuşoğlu ve beraberindekiler, iş makinelerinin hizmete girmesi dolayısıyla kurdele kesti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.