Diyanet ve Konya Valiliği doktorlara yönelik sözleri nedeniyle Konya'daki imam hakkında soruşturma başlattı

Diyanet ve Konya Valiliği doktorlara yönelik sözleri nedeniyle Konya'daki imam hakkında soruşturma başlattı
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Konya Valiliği Konya'da bir imamın caminin mihrabından sağlık çalışanlarına yönelik yakışıksız sözler sarf ettiği iddia edilen görüntülere ilişkin soruşturma başlattığını bildirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Konya'da bir imamın caminin mihrabından sağlık çalışanlarına yönelik yakışıksız sözler sarf ettiği iddia edilen görüntülere ilişkin soruşturma başlattığını bildirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya mecralarında, Konya ilimizde görev yapan bir imamın, cami mihrabından sağlık çalışanlarına yönelik yakışıksız sözler sarf ettiği iddia edilen görüntülerle ilgili olarak Başkanlığımız tarafından derhal soruşturma başlatılmış olup, bir müfettişimiz Konya ilimize gönderilmiştir " ifadeleri kullanıldı.

Konya Valiliği, cuma hutbesinde, eylem yapan doktorlar ve sağlık hizmetine ilişkin ifadelerde bulunan imam hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Konya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "8 Temmuz'da medyaya yansıyan ve camide söylendiği anlaşılan doktorlara ve sağlık hizmetine ilişkin ifadelerle ilgili olarak görevli imam hakkında araştırma, soruşturma başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum