Doğalgaz faturası nasıl taksitli ödenir

Doğalgaz faturası nasıl taksitli ödenir
 Editör
Kış dönemi ile beraber katlanarak artan doğalgaz faturası problem olmaktan çıkıyor. Yapı Kredi Worldcard sahipleri İGDAŞ fatura ödemelerine 3 taksit imkanı elde ediyor.

Kış dönemi ile beraber katlanarak çoğalan doğalgaz faturası problem olmaktan çıkıyor.

Yapı Kredi Worldcard sahipleri İGDAŞ fatura ödemelerine 3 taksit imkanı sunuyor. Sene sonuna kadar yapılacak tüm başvurular ücretsiz olarak 3 taksit imakanı sunacak. Yapı Kredi bankacılık çalışmaları üzerinden olan bu fırsat Tüm Yapı kredi banka müşterileri için geçerlidir. Kampanya katılımlı olup katılım şartlarını yerine getirenler için aktif duruma gelecektir.
İGDAŞ KAMPANYASI NE OLUYOR?
İGDAŞ üye işyerlerinden olacak fatura ödemeleri 3 taksit fırsatı veriyor. 100 TL ve üzeri her fatura aylık bedeli üzerinden taksitlere bölünebiliyor. Sene sonunda sona erecek kampanya harcama yapıldıktan sonra müşterinin cep telefonuna gönderilen şifre ile birlikte aktif duruma geliyor. Taksitlendirme işlemi için harcamanın yapıldığı gün içinde işlemlerin aktif hale getirilmesi gerekiyor.
FATURA NASIL OLURDA TAKSİTLİ ÖDENİR?
Aylık fatura bedeli kesildiği vakit başlayan kampanyadan yararlanmak için SMS ile başvuruda bulunmak yeterli olacaktır. Yapı Kredi Bankası'nda kayıtlı cep telefonu üzerinden mesaj bölümüne İGDAS yazıp cep telefonuna gönderilen mesaj ile birlikte 4454'e SMS gönderilmesi gerekiyor. Kampanya çerçevesinde taksitlendirme bilgisine dair tüm detaylar bankada kayıtlı cep numarasına otomatik olarak gönderilecektir.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.