Doğrular'ın 45 yıllık başarı hikayesi

Doğrular'ın 45 yıllık başarı hikayesi
 Editör
Doğrular Ev Ürünleri A.Ş., Konya fabrikasında gerçekleşen özel etkinlikle 45 yıllık başarılı hizmetlerini kutladı.

Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. insanlığa hizmetin öncelikli olarak doğruluk ve şeffaflık ilkesinden hareketle gerçekleşeceğine sıkıca inandıklarını. Bu nedenle, tüm paydaşlarıyla ve çalışanlarıyla iş birliği içinde ortak geleceğe değer katmak için çalıştıklarını vurguladı.Gerçekleşen programda insan odaklı yaklaşımla ve dünyaya katkı sağlamayı hedeflediklerini açıkladılar.

img-3260-1709992069-zvdkwm.webp

Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Doğru, Yönetim Kurulu Üyeleri; Fahrettin Doğru ve Bilal Doğru katılımcıları karşılayarak Doğrular'ın 45 yıllık başarı hikayesini paylaştı.

Açılış konuşmalarının ardından, şirkete uzun yıllar emek vermiş ve başarılarına katkı sağlamış çalışanlarına teşekkür plaketleri takdim edildi. Emekli olan 73 personele "İz Bırakanlar" plaketleri sunulurken hala aktif olarak görev yapan ve 10, 20 ve 30 yıl üzerinde hizmet veren 92 personele de teşekkür plaketleri verildi.

Program, yönetim kurulu üyeleri, çalışanlar ve misafirlerin katılımıyla gerçekleştirilen 45. yıl pastası kesimiyle devam etti. Son olarak, tüm katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi ve misafirlere küçük hediyeler takdim edildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.