Doğu ve Güneydoğu'da görevli polis ve askerlere hediye

Doğu ve Güneydoğu'da görevli polis ve askerlere hediye
Karabük'te emniyet personeli, bazı sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ve Kardemir Karabükspor taraftarları, Doğu ve Güneydoğu'daki illerde görev yapan polis ve askerler için hediyeler gönderdi

KARABÜK (AA) - Karabük Emniyet Müdürlüğü personeli, bazı sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, Kardemir Karabükspor Taraftarlar Derneği Mavi Ateş mensupları ile vatandaşlar, başlatılan kampanya kapsamında Doğu ve Güneydoğu'da görevli polis ve askerler için hediyeler yolladı.

Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, gazetecilere yaptığı açıklamada, başlattıkları kampanyaya ilginin yoğun olduğunu belirterek destek verenlere teşekkür etti.

Mavi Ateş Taraftar Derneği Başkanı Erol Ünlü ise emniyet teşkilatının yanında yanında olduklarını dile getirerek desteğe her zaman hazır olduklarını söyledi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen kampanya kapsamında gıda ve giyeceklerden oluşan hediyeler, düzenlenen törenin ardından bölgedeki polis ve askerlere iletilmek üzere gönderildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.