Doğuda Kar, Güneyde Bahar

Doğuda Kar, Güneyde Bahar
Türkiye'nin doğusunda birçok ilin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken, Güney Ege'de bahar havası yaşanıyor

 Yağışlı havanın ardından güneşin yeniden yüzünü gösterdiği Muğla ve ilçelerinde vatandaşlar, sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Türkiye'nin bazı bölgelerinde kar yağışı ve soğuk hava etkili olurken, hava sıcaklığının 21 derece ölçüldüğü Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'nde sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlardan bazıları denize girDİ, bazıları sahilde yürüyüş yaptı, bazıları da balık tuttu.

Gökova Körfezi'nin "Cennet köşesi'" olarak tabir edilen ve her mevsim mavi ile yeşilin bir arada gözlenebildiği Akyaka'da sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahillerde yoğunluk oluşturdu.

Piknik yapan aileler ise ormanlık alana gitmeyi tercih etti. Akyaka'da, bazı vatandaşlar da sahildeki kafelerde oturup kitap okudu.

Bodrum’da hava sıcaklığı 20, deniz suyu sıcaklığı ise 23 derece ölçüldü. Güneşi ve güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar Kumbahçe, Paşatarlası sahillerinde yoğunluğa neden oldu.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.