Dr. Mehmet Birekul’dan Ramazan Bayramı Tebriği

Dr. Mehmet Birekul’dan Ramazan Bayramı Tebriği
Dünya’da ve ülkemizde yaşanan salgın sebebi ile sosyal mesafe içinde geçecek olan Ramazan Bayramı ...

Dünya’da ve ülkemizde yaşanan salgın sebebi ile sosyal mesafe içinde geçecek olan Ramazan Bayramı için Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul da temennilerini dile getirdiği bayram tebriğini yayımladı.

 Dr. Birekul; “Yaşadığımız bu dönemleri en kısa zamanda fedakârlık ve özveri ile atlatacağımızın inancı ile Ramazan ayını da geçirmiş bulunmaktayız. Tüm süreci birlikte ve tüm şeffaflığı ile atlatmaktayız. Pandemi süresinde geçirdiğimiz ikinci Ramazan-ı Şerif’i alışageldiğimiz kalabalık ifar sofralarından uzak bir şekilde sonlandırmaktayız. Tüm zorluklara rağmen mübarek bayram günlerine sevgiyle ve sağlıkla kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tutulan oruçlar ve yapılan ibadetlerle Allah'a kulluk bilincimizin derinleşmesine vesile olan Ramazan-ı Şerif; bizlere manevi bir arınma sunmaktadır. Bizleri birbirimize daha yakınlaştıran; yardımlaşma, dayanışma, paylaşma duygularımızı zirveye ulaştıran, kardeşlik, dostluk ve sevgi bağlarımızı güçlendiren bir ramazan ayını daha huzur içinde idrak ederek mübarek Ramazan Bayramı'na ulaşmanın mutluluk ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu vesileyle Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor, bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum. Başta ülkemiz olmak üzere, İslâm alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, bayramınızı tebrik ediyorum. “ diyerek Ramazan Bayramı’nın herkes için umutlu ve sevgi dolu yarınlara vesile olmasını dilediğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.