Dr. Mustafa Güçlü emekli oldu

Dr. Mustafa Güçlü emekli oldu
Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Güçlü, 18 Kasım 2021 tarihinde akademik hayatını tamamlayarak emekli oldu.

NEÜ Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Güçlü, emekli oldu. Akademik olarak emekli olmasından dolayı Dr. Mustafa Güçlü adına okulun toplantı salonunda bir veda programı düzenlendi. NEÜ Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Bahadır Feyzioğlu, Ortopedik Rehabilitasyon Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Güçlü’ye, şimdiye kadar yaptığı katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim ederek “Fakültemiz akademik hayatına bugüne kadar yapmış oldukları katkılarından dolayı Mustafa Güçlü hocamıza teşekkür eder, tüm yaşamında mutluluk ve başarılar dileriz.” dedi. Fakültenin Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nün açılmasında büyük katkıları olan Dr. Mustafa Güçlü ise, görevini tamamladığı için büyük bir mutluluk içerisinde olduğunu belirterek “Başta dekanımıza, öğretim üyesi arkadaşlarıma, dostlara ve öğrencilere en kalbî şükranlarımı sunar ve teşekkür ederim” diye konuştu.

dr-1.jpeg

Veda programına Necmettin Erbakan Üniversitesi Nezahat Keleşoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Bahadır Feyzioğlu, Beslenme Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Abdullah Öksüz, Doç. Dr. Hasan Hüseyin Kara, Nörolojik Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Musa Acar, bölüm başkanları ve öğretim üyeleri ile fakülte görevlileri katıldı. Daha sonra toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

dr-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.