Dua kitabının yere atılması yaşlı adamı çileden çıkarttı

Dua kitabı satan iki kişi arasında çıkan tartışmada dua kitabının yere fırlatıldığını görünce çileden çıkan yaşlı bir adam tepkisini yumruklarıyla gösterdi. 

Sivas'ta dua kitabı satan iki kişi arasında çıkan tartışmada dua kitabının yere fırlatıldığını görünce çileden çıkan yaşlı bir adam tepkisini yumruklarıyla gösterdi. 
Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi'nde otobüs durağında dua kitabı satan 2 kişi arasında iddialara göre uyuşturucu madde bonzai nedeniyle tartışma çıktı. Bir vatandaşın cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde iki seyyar satıcı arasında çıkan tartışmada şahıslardan biri elinde çok sayıdaki uyuşturucu hapı gösterdi. Hapları alamayan diğer şahıs seni polise 'bonzai satıyor diye şikayet ederim' diyerek küfretti.
Dua kitabı satan şahıslardan birinin dua kitabını defalarca yer attığını gören bir yaşlı adam ise çileden çıktı. Kavgaya giren yaşlı adam tepkisini yumruk atarak gösterdi. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle yaşlı adamla, şahsın kavgası büyümeden önlendi.

VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar