Dükkanının önünde kendisini yakmak istedi

Dükkanının önünde kendisini yakmak istedi
Antalya'da kirasını alamadığını öne sürdüğü dükkanının önünde üzerine benzin dökerek kendisini yakacağını söyleyen kişi, arkasından yaklaşan polis tarafından etkisiz hale getirildi

ANTALYA (AA) - Antalya'da 6 aydır kirasını alamadığını iddia ettiği dükkanının önünde kendisini yakma girişiminde bulunan kişi, polisin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.

Antalya'da yaşayan işçi emeklisi Halil A, Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi, Karacaoğlan Caddesi'ndeki kirasını alamadığını öne sürdüğü dükkanının önüne geldi.

Yanında getirdiği bidondaki benzini üzerine döken Halil A, dükkanının önüne "Bugün burada iyi niyet bedelini ödeyeceğim", "Çıkış yolum kalmadı" pankartlarını açarak kendisini yakacağını söyledi.

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine, çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Eşi Fatma A'nın da ikna edemediği Halil A, arkasından yaklaşan polis memuru tarafından etkisiz hale getirildi. Elindeki çakmak alınan Halil A, olay yerine çağrılan ambulansla kontrol amaçlı Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Fatma A, gazetecilere yaptığı açıklamada, dükkanlarını kiraladıkları kişilerin iş yerini başka birine devrettiğini ve bu kişiden de aylığı 3 bin 300 lira olmak üzere 6 aydır kira alamadıklarını öne sürdü.

Eşinin yeni emekli olduğunu ve henüz emekli maaşını alamadığını belirten Fatma A, "Tek geçim kaynağımız buradan gelecek gelirdi. 6 aydır da bu geliri alamıyoruz. Üstüne dükkanın boşaltılması için tuttuğumuz avukatın masrafları da çıktı. Eşime parasızlık değil iyi niyetinin suistimal edilmesi çok üzdü." dedi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.