Dutlu Millet Bahçesi’ndeki Âlâ Balık yenilendi

Dutlu Millet Bahçesi’ndeki Âlâ Balık yenilendi
Meram Dutlu Millet Bahçesi’nin içerisinde, yemyeşil bir ortamda, temiz havası ve eşsiz manzarasıyla Konya'nın en gözde mekanlarından biri haline gelen Âlâ Balık Restaurant’ta başlatılan tadilat çalışmaları tamamlandı.

Meram Dutlu Millet Bahçesi’nin içerisinde, yemyeşil bir ortamda, temiz havası ve eşsiz manzarasıyla Konya'nın en gözde mekanlarından biri haline gelen Âlâ Balık Restaurant’ta başlatılan tadilat çalışmaları tamamlandı. Açıldığı günden bu yana balıkseverlerin buluşma noktası olan restaurant hizmetlerine yeni çehresiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Meram Belediyesi’nin iştiraklerinden biri olan, Meram Dutlu Millet Bahçesi’nde açılan Âlâ Balık Restaurant’ın değişimi ve dönüşümü için başlanılan tadilat son buldu. Açıldığı günden bu yana balıkseverlerin gözde mekanlarından biri haline gelen restaurant, hizmetlerine yeni yüzüyle kaldığı yerden devam ediyor.

alabalik-1.jpg

Yemyeşil bir ortamda, tertemiz havası ve eşsiz manzarasıyla Konya'nın cazibe merkezlerinden biri olan, Meram Dutlu Millet Bahçesi’nde bulunan Âlâ Balık Restaurant, zengin menüsü, sunumları ve kaliteli hizmetiyle kısa sürede vatandaşların beğenisini topladı. Restaurantın ağırladığı misafirlerine unutamayacakları lezzetler ve tatlar sunmasının yanında hizmette de eşsiz sunumlar yapabilmesi adına Meram Belediyesi tarafından başlatılan tadilat da son buldu. Yaklaşık bin 500 metrekarelik bir alanda hizmet veren gözde mekan, yenilenen yüzüyle misafirlerini yeniden ağırlama başladı.

alabalik-2.jpg

EŞSİZ LEZZET, KALİTELİ HİZMET, UYGUN FİYAT

Meram Belediyesi’nden yapılan açıklamada mekanda önemli değişikliklere gidildiği kaydedilirken, “Sadece burada değil hizmet sektöründe bulunan tüm iştiraklerimiz eşsiz lezzet, kaliteli hizmet ve uygun fiyat' düsturunu ilke edinmektedir. Hemşehrilerimizin eksikliğini hissettikleri alanlarda hizmet vererek onların hayatlarına dokunmaya ve katkı sunmaya çalışıyoruz. Âlâ Balık Restaurant da bunlardan biri. Gerçekleştirdiğimiz tadilattan sonra şimdi de yeni yüzüyle misafirlerimizi bu güzel mekanda ağırlamaktan mutluluk duyacağız" cümleleri yer aldı.

alabalik-3.jpg

alabalik-4.jpg

alabalik-9.jpg

alabalik-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.