Ebru ve hat sergisi açıldı

Ebru ve hat sergisi açıldı
Öğrenciler tarafından yapılan tezhip, ebru ve hat eserlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı

Öğrenciler tarafından yapılan tezhip, ebru ve hat eserlerinin yer aldığı serginin açılışı yapıldı.

Karatay Konya Anadolu İmam Hatip Lisesi Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar ve Dini Musiki Proje Alanı öğrencileri tarafından yapılan tezhip, ebru ve hat eserlerinin yer aldığı serginin açılış töreni, 14 Aralık 2021 tarihinde Konya İl Halk Kütüphanesinde gerçekleştirildi.

9-1.jpg

Serginin açılışında konuşma yapan Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, gençlerimizin tezhip, ebru ve hat alanlarında çok önemli çalışmalar ortaya çıkardıklarını ifade etti. Geleneksel sanatlarımızın yaşatılmasının önemine de değindi. Bu serginin oluşturulmasında emeği ve desteği olan okul yöneticilerine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. Sergide yer alan eserleri tek tek inceleyerek çalışmalar hakkında öğrencilerden bilgi aldı. Açılış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ün yanı sıra eğitim yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.

8-1.jpg

11.jpg

7-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.