Eczacı Odasından Uğur İbrahim Altay’a nezaket ziyareti

Eczacı Odasından Uğur İbrahim Altay’a nezaket ziyareti
Birlik, Beraberlik, tanışma ve dayanışma çerçevesinde ziyaretlerini sürdüren Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. A. Hakan Koru ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret ettiler.

Birlik, Beraberlik, tanışma ve dayanışma çerçevesinde ziyaretlerini sürdüren Konya Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. A. Hakan Koru ve yönetim Kurulu üyeleri, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret ettiler.

Konya Eczacı Odasında son Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu'nda Başkanlığa seçilen Uzm. Ecz. A. Hakan Koru ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ziyaretlerini sürdürürken son olarak Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Başkan Uzm. Ecz. Ahmet Hakan Koru, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Sema Durmaz Traş, Ecz. Mustafa Şeref Yavuz, Ecz. Emre Küçükbağrıaçık, Ecz. Zeynep Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Ecz. Fatih Kaş, Ecz. Alper Ozan Turan ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Burak Mete hazır bulundu.

Gerçekleşen ziyarette Konya Eczacı Odası Başkanı Uzman Ecz. A. Hakan Koru, Yönetim Kurulu Üyelerini tanıttı ve çalışmaları ile etkinlikleri hakkında kısa kısa bilgi verdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Konya Eczacı Odası ile bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürdük, bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Konya Eczacı Odası Başkanı A. Hakan Koru ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum “ dedi. Ziyaret günün anısına çektirilen fotoğraflar ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.