Ege'nin tarım politikaları İzmir'de değerlendirilecek

Ege'nin tarım politikaları İzmir'de değerlendirilecek
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik'in başkanlığında 1-2 Nisan'da "Bölgesel Ortak Akıl Toplantısı" düzenlenecek

ANKARA (AA) - Tarım politika ve uygulamalarının, bakanlık çalışanları ve tarım sektörü paydaşları arasında değerlendirilmesi amacıyla düzenlenen Bölgesel Ortak Akıl Toplantısı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in başkanlığında İzmir’de yapılacak.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, daha önce Şanlıurfa, Bursa, Adana, Trabzon ve Konya’da gerçekleştirilen bölgesel ortak akıl toplantılarının altıncısı, Ege Bölgesi'ndeki illere yönelik olarak 1-2 Nisan'da gerçekleştirilecek. Toplantıya İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak ve Muğla'dan katılım sağlanacak.

Bakan Çelik’in başkanlığında 1 Nisan'da Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı merkez birimleri ve ilgili kuruluşların birim amirlerinin katılımıyla "Bakanlık Koordinasyon Toplantısı" ile "Bölgesel Genişletilmiş Bakanlık Koordinasyon Toplantısı" düzenlenecek.

Bölge milletvekilleri, mülki idare amirleri, bakanlık merkez birimleri, ilgili kuruluşlar, bölge il, kurum ve kuruluş müdürleri, üniversiteler, sektör temsilcileri ve üreticilerin katılımıyla da 2 Nisan'da "Ege Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı" gerçekleştirilecek.

Öte yandan bölgesel ortak akıl toplantılarının sonuncusu Doğu Anadolu Bölgesi illerine yönelik olarak 15-16 Nisan'da Erzurum'da yapılacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.