Eğitim-İş’ten, Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği

Eğitim-İş’ten, Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliği
Eğitim-İş Konya Şubesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Moda Diamond Düğün ve Kongre Merkezi'nde bir etkinlik düzenledi.

Etkinlikte yapılan konuşmalarda, kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekilerek, kadınların yaşadıkların çözülmesiyle birlikte, kadınların yaşadıkları şiddete, ölümlere son verilmesi mesajı verildi.

Moda Diamond Düğün ve Kongre Merkezi'ndeki Etkinliğe, Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, yönetim kurulu üyeleri, sendika üyesi bayan öğretmenler, CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Damla Yılmaz, İl yönetim kurulu üyesi Cemile Tekin, ÇYDD Konya Şube Başkanı Fatma Sibel Ünsal ve davetliler katıldı.

egitim-is-1.jpg

Etkinliğin açılışında konuşan Eğitim-İş Konya Şube Başkanı Özgür Ulaş Yiğit, “Türkiye, kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri konusunda OECD ülkeleri arasında ilk sırada gelmektedir. Kadınların uğradığı tacizler ve cinsel saldırılar da maalesef artık kanıksanır hale gelmiştir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.