Ek Zam İstediler

Ek Zam İstediler
Türkiye Kamu-Sen, 2021 yılı için kamu çalışanlarına yapılan yüzde 3+3 zammın güncellenmesi ve memur maaş zamlarının yeniden revize edilmesi için tüm illerde PTT şubelerinden ..

Türkiye Kamu-Sen, 2021 yılı için kamu çalışanlarına yapılan yüzde 3+3 zammın güncellenmesi ve memur maaş zamlarının yeniden revize edilmesi için tüm illerde PTT şubelerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a taleplerini içeren mektupları gönderdi. Türkiye Kamu-Sen Konya İl Temsilcisi Veli Doğrul’un öncülüğünde gerçekleştirilen Konya’daki programa, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların şube başkanları ve sendikaların üyeleri katıldı. Talepleri içeren mektupların gönderilmesinin ardından açıklamalarda bulunan Veli Doğrul, “Kamu görevlilerinin ve emeklilerin maaş artışlarının gerçekleşen enflasyon, yoksulluk sınırı ve refah payının temel alındığı bir mantık içinde belirlenmesi lüzumludur. Ortaya çıkan mağduriyetleri gidermek, enflasyona yenik düşen, temel ve vazgeçilmez harcamalar karşısında eriyen maaşlarını telafi etmek ve alım gücünü yükseltmek amacıyla memur ve emeklilere de bir destek paketi açıklanması ve kamu görevlilerine ek zam verilmesi hususunu arz ve talep ederim” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.