Ekipler zor şartlarda temizlik çalışmalarına devam ediyor

Ekipler zor şartlarda temizlik çalışmalarına devam ediyor
Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kar yağışına rağmen temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mevsimsel olumsuzluklara karşı temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçede etkili olan kar yağışının ardından Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe merkez ve dış mahallelerde çöp konteynerleri ve soba küllerini temizleyen ekipler yer yer 50 santimetrelik kar yoğunluğunun olmasına rağmen çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor.

Çevre temizliğine önem verdiklerini belirten Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Kar yağışına rağmen belirlediğimiz program dâhilinde ekiplerimiz tüm mahallelerimizde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Beyşehir’imizin çehresini güzelleştiriyor, hemşehrilerimizin yaşam alanlarını temiz ve bakımlı olması için özen gösteriyoruz" dedi.

ekipler-4.jpeg

ekipler-12.jpeg

ekipler-6.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.