Ekrem Coşkun Etlekmek ilk şubesini açtı

Ekrem Coşkun Etlekmek ilk şubesini açtı
Ekrem Coşkun Etlekmek, ilk şubesini Konya Büyükşehir Stadyumu’nda düzenlenen törenle hizmete açtı.

Ekrem Coşkun Etlekmek, ilk şubesini Konya Büyükşehir Stadyumu’nda düzenlenen törenle hizmete açtı. Açılış konuşmasını yapan Ekrem Coşkun Döner Genel Müdürü Mehmet Ali Görmel, Türkiye genelinde 250’ye yakın şubesinin olduğunu belirterek “Marka olmak çok kolay değildir. Ancak Ekrem Coşkun Döner, çok kısa sürede ürün kalitesiyle beraber fiyat performansıyla birlikte ülkemizin her yanında milyonlarca insana ulaşarak halkın markası olmuştur. Ekrem Coşkun Döner’den aldığımız güç ve tecrübeyle yeni bir konseptin açılışını yaptık. Konya için etli ekmek bir markadır. Bizde bu markayı yüceltmek ve korumak adına başlangıca imza attık. Konya’nın benzersiz lezzetini, Konya’nın ortak mirası olan stadımızla buluşturup halkımıza hizmet vermek için açılışımızı gerçekleştirdik. Sloganımız; Konya’da hayat etliekmek ile başlar etliekmek ile biter. Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmek için hizmet vereceğiz” diye konuştu.

dsc-0360.jpg

ÜNÜ ÜLKE SINIRLARINI AŞTI

Almanya’daki seyahatindeki anısını anlatarak konuşmasına başlayan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, “Almanya’ya bir seyahatimizde Berlin Büyükelçimiz, ‘Ekrem Coşkun buraya bir döner firması açacak tanıyor musunuz’ dediği zaman orada ününün ülke sınırlarını da aştığının fark ettik. Kendisine bu noktada başarılar diliyorum. Etli ekmek noktasında da Ekrem Beyin etli ekmek yaptığını bilmiyorduk. Dostlarına kendi reçetesiyle ikram ediyormuş. Bir gün bizi de davet ettiler. Gördük ki hakikaten çok lezzetli etliekmek yapıyor. Daha sonra stadyumumuzda işletilmeyen restoranımızın kendisini işletebileceğini ilettik. Kendisi de çok güzel bir şekilde imar ve ihya ederek Konya’mıza kazandırdı” şeklinde konuştu.

dsc-0235.jpg

KONYASPOR’UN ELÇİSİ OLDU

Ekrem Coşkun’un başta Konya için marka olduğunu ancak daha sonradan ülke ve ülke dışına çıkarak uluslararası bir marka olduğunu aktaran Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Ekrem Coşkun denildiğinde en çok hoşuma giden Türkiye’ye Konyaspor’u tanıtan renkleri. Kendisi Türkiye’de ve ülke dışında Konyaspor’un elçisi oldu. Bu anlamda başarıların devamını dileyerek kendisini her daim desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

dsc-0329.jpg

ŞEHRE KATMA DEĞER KAZANDIRIYOR

Ekrem Coşkun ismini Ankara’da gördüğü zaman Konyalı olarak iftihar ettiğini belirten Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, “Kalitesi, sunumu ve renkleriyle Konya’ya bir katma değer kazandırıyor. Etliekmeği bizimkiler telaffuz ederken i harfini kullanarak etliekmek şekliyle telaffuz ediyor. Aslı adıyla sanıyla ‘etlekmek’tir. Bu konseptle Ekrem Çoşkun’un başarılar kazarak bu alanda da şehrimizi en güzel biçimde temsil etmesini diliyorum” dedi. Açılışa Ak Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konyaspor Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen, kulüp yöneticileri ve yönetim kurulu üyeleri, Konyaspor önceki dönem başkanları ve yöneticileri, Teknik Direktör İlhan Palut, Sportif Direktör Adnan Erkan, Konyasporlu futbolculardan Abdülkerim Bardakcı, Adil Demirbağ, Ahmet Karademir ve Ekrem Kayılıbal, çok sayıda siyasi ve iş dünyasından davetli katıldı. Yiğit Berkay ÇOPUR

dsc-0344.jpg

dsc-0353.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.