El birliği ile beni kötü göstermeye çalışıyorlar

El birliği ile beni kötü göstermeye çalışıyorlar
Özlem Yıldız: Mahkeme dilekçesi haber olduktan sonra herkes beni Mustafa'yı eşinden ayıran kadın olarak görmeye başladı. Ben evliliğin tamamen bittiğini sanıyordum. Beni kötü göstermeye çalışıyorlar

Sunucu Özlem Yıldız, önce eşi Pelin Elgin'den boşanan fakat daha sonra bu fikrinden vazgeçip boşanma davasını temyize götürdüğü için ayrıldığı sevgilisi Mustafa Elgin'le ilgili konuştu. Yıldız, yaşanan olayların perde arkasını anlattı... 

 Mustafa Bey'in eşinden boşanmayacağına dair belge geçtiğimiz günlerde GÜNAYDIN'da ortaya çıkınca neden susmayı tercih ettiniz? 
Bu olay ortaya çıktığından beri hep kenarda durmaya çalışıyorum çünkü konuşursam uzayacak. Bu haberler 'Özlem Yıldız evli bir adamla birlikte oldu, geziyor, tozuyor' gibi göründü. Şimdi bu haberden sonra da 'Mustafa bey sonunda doğru yolu buldu, eşine geri döndü, beni de terk etti' gibi bir imaj çizilmeye çalışılıyor. Ben bu şekilde yansıtılmak istemiyorum, şimdilik susuyorum. 

KONUŞURSAM AĞIR OLUR 

 Yazıldığı gibi siz Mustafa Bey'i karısından ayırmaya çalışan biri misiniz? 
'Ben yuva bozdum, kocasını karısından ayırmaya çalıştım, bir de o gün düğün dernek yapıp göbek attım. Şimdi de adam doğruyu gördü ve karısına geri döndü...' Mahkeme dilekçesi haber olduktan sonra herkes beni kocasını karısından ayıran kadın olarak algıladı. Ben konuşmayınca herkes olayları böyle sanıyor ama konuşursam daha çirkin, daha ağır olacak ve bu da bana yakışmaz, olmaz. 

 Mustafa Elgin'in boşanmayacağını öğrenince gerçekten sinir kirizi geçirip hastaneye kaldırıldınız mı? 
Hepsi yalan! Sözde sinir krizi geçirmişim, perişan olmuşum, aşkımdan yanıp tutuşmuşum; hepsi yalan! Herkes el birliğiyle beni böyle bir şeyin içine sokmaya çalışıyor. Ne yapayım, kendimi ifade etmek için kanal kanal gezip röportaj mı vereyim? Biliyorsun Demet Akalın ve Seren Serengil olayında da hiç konuşmadım. Böyle şeylerin içine girmek istemiyorum. 

O GÜN KUAFÖRE GİTTİM 

 O gün neler yaşandı peki, biraz anlatır mısınız? 
Ben kalktım evime gittim. Sonra da baktım evde oturdukça daha çok canım sıkılacak, kuaföre gittim. Hastanenin önünden bile geçmedim. Madem hastanelik olmuşum, çıkarsınlar hastane kayıtlarını; hastanenin kameraları vardır sonuçta. Bu habere annem-babam bile inanmış, beni aradılar "Hangi hastanedesin, gelelim" dediler. Diyorum ya; el birliği ile beni kötü göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar ve resmen kampanya başlattılar.

 Siz bu konuyla ilgili olarak kendinizi nasıl savunuyorsunuz? 
Ben her zaman şunu söyledim; "Biz birbirimizi tanıma aşamasındayız." Bu çok önemli bir cümle. "Aşk yaşıyorum" demedim ki. İnsanlara kolay güvenilmiyor; onları tanımak için bir fırsat veriyorsunuz, o da bir süreç sonuçta. Bu yaşananlar da o süre içinde olan olaylar... Sonuçta neyin ne olduğu ortaya çıktı. O yüzden benim söyleyebileceğim bir şey yok. 

 Mustafa Bey tam anlamıyla boşanırsa onunla tekrar görüşür müsünüz? 
Onunla ilgili şu an hiçbir şey düşünmek, konuşmak, bir şeyler kurmak istemiyorum. Şu an hayatımdan tamamıyla çıkardım, gündemimde olan biri değil. Artık öncelikli olarak kendi hayatıma bakıyorum. 

 Hakkınızda çıkan bütün bu haberlere aileniz ne dedi? 
Bu haberlerden dolayı annem-babam perişan oldular, felaket bir durumdalar. Onlara, bu olayların daha fazla uzamaması için "Hiçbir yere çıkıp konuşmayacağım" dedim, söz verdim. 'Boşanmıyor' haberinden önce söz verdiğim bazı programlar vardı, hepsini iptal ettim. Bu saatten sonra çıkıp konuşmak bana yakışmaz. Annem ve babam düştüğüm bu duruma çok üzülüyorlar. Hangi anne-baba tepkisiz kalır ki! Yazılanlara bakar mısın Allah aşkına! 

GÜCÜ VARSA KONUŞSUN 

 En başından beri susan taraf hep Mustafa Bey oldu. Neden hiç konuşmuyor? 
Zaten konuşacak biri varsa bu saatten sonra Mustafa Bey'dir. O gücü varsa, altını dolduracak sözü varsa, kendini savunacaksa çıkıp konuşsun; ne diyeyim artık ben ona. 

 Mustafa Bey'in boşanmayacağını belgeleyen bu mahkeme dilekçesini ilk kez siz de GÜNAYDIN'dan mı öğrendiniz? 
Ben o belgeyi görmedim. Protokol çekildiğini ve bu evliliğin tamamıyla bittiğini biliyorum ama bunun temyize gittiği ve boşanmanın ileri bir tarihe ertelendiğiyle ilgili bilgi sahibi değildim. 'Protokol çekilince sonuçlanmış bir dava düşer' diye bilgim yoktu. 

MUTLU YUVAYI BOZMADIM

 Sizin elinizde kendini temize çıkaracak neler var? 
Ben bugüne kadar hiç yalan bir şey söylemedim. Benim de elimde söylediklerimin arkasında durabileceğim kanıtlarım var, tanıştığımız güne ait kamera kayıtları var! Oradaki insanların isimlerini söylerim. Vicdanen rahatım. Bir evliliğin arasına girip mutlu yuvayı bozmuş biri değilim. Böyle bir durumum yok. 

HAK ETMİYORUM 

 Bu yaşananlara ne diyorsunuz? 
Hayatımda ilk kez böyle bir dönem yaşıyorum. Bunları hak etmiyorum. Tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum. Bir çocuk sahibiyim, dul kadınım. Türkiye'de tanınan bir kadınım ve tek başımayım. Bunları benimle göğüsleyecek, arkamda duracak hiç kimsem yok. Şu anda herkes bana çelme takmaya, bir taraftan vurmaya çalışıyor. Bu konu benim için artık kapanmıştır. İsteyen, istediğini konuşsun. Zaten herkes bilip bilmeden benim adıma konuşup yorum yapıyor. Tüm gerçekler bunlar. Herkesi vicdanlı olmaya davet ediyorum. 

BU EVLİLİĞİN TAMAMEN BİTTİĞİNİ SANIYORDUM

 Mustafa Bey'in boşanmayacağı haberini okuduğunuz zaman kendisini arayıp işin aslını sormadınız mı? 
Dilekçeyi görünce kendisiyle konuştum. Bana "Sen biliyordun, şimdi ne diye bana böyle tepki veriyorsun?" dedi. Ben de ona"Tamam, ben protokol çektiğini biliyordum ama bu evliliğin tamamıyla bittiğini sanıyordum" dedim. Çünkü başka bir şey gerçekten bilmiyordum. O gün son kez bir araya geldik ve bir daha da kendisini görmedim. 

 Bu son konuşmanın ardından tamamen ayrıldınız mı ondan?
Şu an konuşmuyoruz, zaten konuşmak da istemiyorum. Konuşursam çok daha farklı şeyler söyleyeceğim, o yüzden tercih etmiyorum. Telefonlarımı da kapattım. 

 Peki, Mustafa Bey bu son olaydan sonra eşinden yine de boşanacağını söyledi mi?
Boşanacağını söylüyor ama o kadar çok tutarsız şeyler olmaya başladı ki... Artık o kadar güvenilmeyecek biri haline geldi ki... Ben neye, kime güveneceğimi bilemiyorum, çok daraldım. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.