Elfatek gençleri desteklemeye devam ediyor

Elfatek gençleri desteklemeye devam ediyor
Konya Teknik Üniversitesi bünyesinde yer alan RACLAB Intelligent Traffic Control Takımı’na 110 bin liralık ekipman ve demirbaş desteği sağlayan Elfatek Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Düzgün, destek sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

İmzaladıkları iş birliği protokolü ile Konya Teknik Üniversitesi bünyesinde yer alan RACLAB Intelligent Traffic Control Takımı’na 110 bin liralık ekipman ve demirbaş desteği sağlayan Elfatek Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Düzgün, destek sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Konya’da teknolojiyi geliştiren ve yeniliğe önem veren markalardan Elfatek Elektronik ile Konya Teknik Üniversitesi(KTÜN), arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol ile birlikte Elfatek Elektronik, KTÜN bünyesinde yer alan RACLAB Intelligent Traffic Control Takımı’na 110 bin liralık ekipman ve demirbaş desteği sağladı.

elfatek-1.jpeg

RACLAB takımın kendileri için her zaman çok önemli bir yeri olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Elfatek Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Düzgün, “Öğrenciler TEKNOFEST’lerde elde ettikleri derecelerle göğsümüzü kabartıyorlar. O yüzden bizler de üzerimize düşen görev olarak imkanlarımız çerçevesinde demirbaşları, donanımları, elektronik ürünleri temin ettik. Destek olarak, gençlerimizi ileri noktaya taşımaya çalıştık. Bu çalışmamız Konya sanayisine örnek olsun ki burada daha farklı projeler, ses getiren patentli buluşlar yapılan noktalara getirelim. Çünkü biz burada başarıyı elde ediyoruz. Burada yetişen arkadaşları daha iyi noktalara getirmeye çalışıyoruz. Bu misyon çerçevesinde destek olduk. Gerekli imkan çerçevesinde bu destekleri sağlamaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

‘ÖZEL SEKTÖR İLE İŞBİRLİĞİNİ ÖNEMSİYORUZ’

Üniversite ile sanayi işbirliğinin artması için kuruldukları günden bu yana yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, “Elfatek firması gibi, kurulduğumuz günden bu yana destek olan firmalar, bizim için çok önemli. Bu anlamda Elfatek Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Bey’e çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve RACLAB Danışmanı Doç. Dr. Akif Durdu Hocamıza da teşekkür ediyorum. RACLAB altındaki 20 takımdan 12’si TEKNOFEST’te üniversitemizi temsil ediyor. Bu anlamda önemli başarılar elde ediyorlar. Özel sektör ile üniversite işbirliğini önemsiyoruz. Şu ana kadar 50’nin üzerinde firmayı ziyaret ettik. Bir o kadarı da bizi ziyaret etti. Elfatek de bizi başından beri desteklemekte. Öğrencilerimizde orada staj yapmakta. İnşallah bu işbirliğimiz artarak devam edecek. Bu laboratuvarımız da bu işbirliklerimizin meyvesidir. Konya’daki diğer sanayicilerimizi de desteğe davet ediyorum” diye konuştu.

elfatek-3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.