Emlak Meslek Odaları Ankara’da Toplandı

Emlak Meslek Odaları Ankara’da Toplandı
Türkiye de kurulu olan 21 emlak odası başkanları Ankara’da toplandı. Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada..

Türkiye de kurulu olan 21 emlak odası başkanları Ankara’da toplandı. Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Türkiye de kurulu olan 21 emlak odası başkanları olarak Ankara’da toplandık ve emlakçılar adına tek yürek tek ses olduk. TEMFED başkanlığında 2 gün süren yoğun toplantı sonunda Emlak yönetmenliğindeki uygulamada sıkıntı çekilen maddelerin emlakçılar lehine değiştirilmesi kararlaştırıldı. Daha sonra bürokratik ziyaretler gerçekleştirildi. Buna göre; 15 Haziran 2018 ile 14. Ekim 2020 tarihleri arasında Odaya kayıtlı olan meslektaşlarımızdan okul şartı aranmaksızın yetki belgesi almaları Bakanımızın onaylaması ile yürürlüğe girecektir. Yeni kayıt olup Staj şartına takılan üyelerimizle ilgili mağduriyet ise önümüzdeki hafta çözülecektir. Bugün itibariyle yeni yapılacak kayıtlar tamamen yönetmeliğe uygun hale getirilmiştir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.