Emniyet’ten Vali Canbolat’a ziyaret

Emniyet’ten Vali Canbolat’a ziyaret
Konya Valisi Yakup Canbolat, 10 Nisan Polis Günü nedeniyle, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ile birim müdürleri ve teşkilatı temsilen polis memurlarını makamında kabul etti.

Konya Valisi Yakup Canbolat, 10 Nisan Polis Günü nedeniyle, İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman ile birim müdürleri ve teşkilatı temsilen polis memurlarını makamında kabul etti.

İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Vali Canbolat’a polis haftası etkinlikleri ve yapılacak programlar hakkında bilgi arz etti.

Öte yandan Konya Valisi Yakup Canbolat, 10 Nisan Polis Teşkilatı'nın 172. Kuruluş yıldönümünü nedeniyle mesaj yayımladı.

Vali Canbolat'ın mesajı şöyle:

“Aziz milletimizin huzur ve güvenliğinin tesisi için fedakârca çalışan Polis Teşkilatımızın 172. Kuruluş Yıldönümünü büyük bir gurur ve sevinç içerisinde kutluyoruz. Bir taraftan milletimizin can ve mal güvenliğini sağlarken diğer taraftan vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlüklerini, her türlü tehdit ve endişeden uzak bir şekilde rahatça kullanabilmesi için, kendisine verilen yasal yetki ve sorumluluklar çerçevesinde, suç ve suçlularla etkin bir biçimde mücadele eden polislerimizin gayret ve çabaları, her türlü takdirin üzerindedir. Bölücü, yıkıcı ve paralel terör örgütlerine karşı, milletimizin gönlünü ve sırtını dayadığı en önemli teşkilatlardan birisi de şüphe yok ki polis teşkilatımızdır. Ülkemizin her yanında terör örgütleriyle ve suçlularla verilen mücadelede kahraman polislerimizin yazdığı destanlar, nesilden nesle anlatılacak ve asla unutulmayacaktır. 

10 Nisan Polis Günü vesilesiyle, milletimizin huzur ve mutluluğu için hayatlarını feda eden şehit polislerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyor, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

Polis teşkilatımızın Konya’mızdaki mensupları başta olmak üzere, tüm polislerimizin bu özel gününü gönülden tebrik ediyorum. Kendilerine görevlerinde üstün başarılar diliyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar temenni ediyorum.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.