Enerya'dan abonelerine "ücretsiz doğalgaz faturası" mesajı

Enerya'dan abonelerine "ücretsiz doğalgaz faturası" mesajı
Konya'nın da aralarında bulunduğu 10 şehirde dağıtımı yapan Enerya'dan abonelerine doğalgaz faturası mesajı geldi.

Konya, Antalya, Aydın, Denizli, Erzincan, Karaman, Aksaray'ın da olduğu 10 şehirde doğalgaz dağıtımı yapan Ahlatcı Holding kuruluşu Enerya'dan abonelerine doğalgaz faturası mesajı mesajı geldi.

31 MAYIS'A 2023 TARİHİNE KADAR İLK FATURA DEVLETTEN

Mesajda, "Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği Karadeniz gazinin devreye alınmasından dolay 31 Mayıs'a 2023 tarihine kadar oluşturulacak, ilk faturanız Devletimiz tarafından karşılanacaktır. Fatura oluşturma işlemleri başladığından sayacınızın ulaşılabilir olması önem arz etmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.