Enerya'dan doğal gaz bağlantı bedeline 10 taksit

Enerya'dan doğal gaz bağlantı bedeline 10 taksit
1 Eylül-30 Kasım tarihleri arasında doğal gaz bağlantı bedeline 10 taksit imkânı sunuluyor

Türkiye’nin en yaygın 2’nci özel dağıtım şirketi olan Enerya Enerji, 10 ilde hayata geçirdiği kampanya ile 1 Eylül-30 Kasım tarihleri arasında doğal gaz bağlantı bedeline 10 taksit imkânı sunuluyor. Taksit kampanyasından Aralık ayına kadar yararlanmak mümkün. Bağlantı bedeli, doğal gaz aboneliği başlangıcında bir defaya mahsus ödeniyor.

Okula dönüşle birlikte ailelerin yeniden yaşadıkları şehirlere dönmesi, üniversitelerin açılması ve bu paralelde yeni ev tutan öğrencilerin sayısının artması gibi etmenler doğal gaz abonelerinin sayısını artırmayı sürdürüyor. Tüketici dostu bir yakıt olan doğal gaz, özellikle masrafların arttığı bu dönemde kişilere tasarruf etme imkanı da veriyor. Doğal gaza geçişte, Enerya Enerji’nin ‘doğal gazsız ev kalmayacak’ anlayışıyla sunduğu taksit fırsatı yeni abonelere ödeme kolaylığı sunuyor.

Enerya Enerji

Ahlatcı Holding bünyesinde faaliyet gösteren Enerya Enerji, 2003 yılından bugüne doğal gaz dağıtımında kesintisiz hizmet sağlamaya devam ediyor. Türkiye’nin en yaygın 2’inci özel doğa gaz dağıtım şirketi olan Enerya Enerji, 10 şehirde 30 yıl süreyle doğalgaz dağıtım lisansına sahip olup, 1 milyon 500 bini aşkın aboneye hizmet sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.